Ramiz Göktaş'tan acı haber geldi
İnegöl'de dün sabahtan bu yana haber alınamayan 61 yaşındaki Alzheimer hastası Ramiz Göktaş'tan acı haber geld. Göktaş hayatını kaybetmiş şekilde bulundu
İnegöl'de Kayıp Alzheimer Hastası Ramiz Göktaş İçin Arama Çalışmaları Başladı! Ancak tüm aramalara rağmen halen bulunamadı. İnegöl'de ekipler alarma geçti. 61 yaşındaki Alzheimer hastası olan Ramiz Göktaş'tan dünden bu yana haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusunun ardından Polis, Jandarma AFAD ve diğer arama kurtarma ekipleri seferber oldu.
Arama Çalışmaları Boğazköy Barajı Çevresinde Yoğunlaştı
En son Boğazköy Barajı civarında görüldüğü söylenmesi üzerine ekipler baraj ve etrafından geniş bir çalışma başlattı. Aramalara İnegöl İHH arama kurtarmada destek verdi. Kayıp şahsın bulunması için havadan ve karadan çalışmalar sürüyor.
ACI HABER GELDİ
Kayıp olarak aranan Ramiz Göktaş'ı arayan ekipler şahsı Hamzabey köprüsünden 1 km ilerde barajın içinde çalıların arasında hayatını kaybetmiş şekilde buldu. Acı haberi alan ailesi gözyaşlarına boğuldu.
[youtube-video]https://www.youtube.com/shorts/Ilc90oPPOZo[/youtube-video]
İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu
İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilere Sınava Giden Yolda Güçlü Destek
İnegöl’de Kadir Gecesi’nde Binlerce Kişi Osb Camii’nde Buluştu
"Bursa'nın huzuru için çalışıyoruz"
“Gazze’nin Kalbi” Kitabının Geliri Gazze’deki Çocuklara Bağışlandı
Başkan Bozbey: İnegöllüler artık tertemiz su içiyor
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,19% 0,04
-
EURO
51,15% 0,30
-
GRAM ALTIN
7108,28% -0,05
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00



