GÜNDEM 15.05.2025 15:04:00 0
İsaören’de Geleneksel Hayır Mevlidine Hazır

İsaören’de Geleneksel Hayır Mevlidine Hazır

İsaören Mahallesinde Geleneksel hale getirilen Hayır mevlidi Cumartesi günü İsaören Mahallesinde gerçekleştirilecek. Mahalle Muhtarı yapacakları programa tüm İnegöl halkını davet ettiklerini söyledi.

İsaören Mahallesi tarafından düzenlenen ve artık geleneksel hale getirilen Hayır mevlidi Cumartesi günü yapılacak. Mahalle Muhtarı İsmail Çıbukcu yaptığı açıklama İnegöl halkını programına davet ederek şunları söyledi. Mahalle olarak geleneksel hale getirimiz programımızı yapacağız. Bu programa tüm halkımızı bekliyoruz. Programda önce mevlit daha sonra Mehter ve şiirlerin okunmasıyla devam edecek.
İSHAKPAŞA’NIN DEDESİ İSA BİZİM KÖYÜMÜZDEN
Programın amacı hakkında bilgiler veren Mahalle Muhtarı İsmail Çıbukcu konuşmasını şöyle sürdürdü. Bu dede pilavı olarak adlandırılır dedelerimiz. İshakpaşa’nın dedesi İsa bizim köylümüz İnegöllüdür. Geçmişteki dedelerimizi anma programı. Mevlitler okunur dualar yapılır.
SES SANATICI NURİ ÖZDEMİR’DE PROGRAMA KATILACAK
İsaören Mahalle Muhtarı İsmail Çıbukcu son olarak Türk Halk Müziği Sanatçısı Nuri Özdemir’inde programa katılacağını belirterek Mahallemiz için özel olarak beste yaptığı parçayı burada ilk kez seslendirecek inşallah

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl Belediyesi’nden Güneş Enerjisiyle Örnek Tasarruf: Aylık 1.2 Milyon TL Kazanım

İnegölspor’un 2025-2026 Sezonu Fikstürü Açıklandı

İnegöl TBMM'ye damgasını vurdu

İnegöl'de Termometreler 41 Dereceyi Gördü!

Bursalılar dikkat Büyükşehir'den kritik uyarı!

Başkan Bozbey: Çiftçimize verdiğimiz destekler artarak devam edecek

  • BIST 100

    10319,87%1,50
  • DOLAR

    40,06% 0,05
  • EURO

    47,13% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4287,09% 0,49
  • Ç. ALTIN

    6818,65% 0,00