GÜNDEM 16.01.2026 15:22:00 0
İnegöl

İnegöl'de helva kazanları kandil için kaynadı

Miraç Kandili dolayısıyla Bursa'da İnegöl Belediyesi tarafından anlamlı bir program düzenlendi.

İnegöl'de Yeşil Cami'de gerçekleştirilen programda, namaz sonrası cami cemaati ve vatandaşlara helva ikramında bulunuldu.

İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği programda, Miraç Kandili'nin manevi atmosferi hep birlikte yaşanırken, birlik ve beraberlik duyguları da pekiştirildi.

Programa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Protokol üyeleri vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet etti, kandillerini tebrik etti ve bu mübarek gecenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

İnegöl Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği kandil programları kapsamında düzenlenen etkinlik, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı Miraç Kandili gecesi, samimi ortamı ve yapılan ikramlarla hafızalarda yer etti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

AK Parti İnegöl Kadın Kolları’ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

İnegöl Belediyesi’nde Kadın Personele 8 Mart Sürprizi

İnegöl’de Ramazan Coşkusu Gece Gündüz Devam Ediyor

Kurra Hafız Ömer Faruk Mahmutoğlu Kurşunlu Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

İnegöl Kent Gönüllüleri’nden Babacan’a İl Olma Raporu ve Rozet Takdimi

İnegöl Saadet Partisi muhtarlarla iftarda buluştu

  • BIST 100

    15525,63%-1,13
  • DOLAR

    44,08% 0,04
  • EURO

    51,02% -0,33
  • GRAM ALTIN

    7236,43% -0,89
  • Ç. ALTIN

    11764,73% -1,49