GÜNDEM 3.05.2025 17:34:00 0
İnegöl

İnegöl'de feci olay hayatını kaybetti

İnegöl Cuma Mahallesi Muhtarlığı önünde bir kişi silahla kafasından kendisini vurarak hayatına son vermeye kalkıştı. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay Cuma Mahallesi Muhtarlığı önünde meydana geldi. M.A isimli şahıs henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle belinden çıkardığı silahla kafasına ateş etti. Silah sesini duyan vatandaşlar olay yerine koştu. Kanlar içerisinde kalan M.A  için  olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi.  Gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan şahsa ilk müdahaleyi yaparak İnegöl Devlet Hastanesine götürdü.  

HASTANEDEN ACI HABER GELDİ

Google News Süperkanaltv

Ağır yaralı olarak Hastaneye kaldırılan M.A burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Ölüm haberi aile ve yakınlarını yasa boğdu.


 

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Kamulaştırmalarla Mahalleler Nefes Alıyor

Mobilya Sektörü Yine Ham Madde Kriziyle Karşı Karşıya

ÇİLEK, T.C. sanayi ve teknoloji bakanlığı’nın verimlilik proje ödülü’ne layık görüldü

Bursa Büyükşehir’den ‘Hıdırellez Şenliği’

İHH İnegöl'den 2025 Kurban Organizasyonu

Büyükşehir’den ‘Güneşin Sofrasında Nâzım Hikmet Sempozyumu’

  • BIST 100

    9150,79%0,42
  • DOLAR

    38,61% 0,11
  • EURO

    43,79% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4191,50% 1,40
  • Ç. ALTIN

    6785,64% 1,89