GÜNDEM 18.11.2025 14:35:00 0
İnegöl Belediyesi

İnegöl Belediyesi'nde hizmet içi eğitimlere devam

İnegöl Belediyesi, kurum içi eğitimler kapsamında Veteriner İşleri Müdürlüğü personeline yönelik arılara güvenli müdahale ve arı sokmalarında doğru ilk yardım uygulamaları eğitimi düzenledi.

İnegöl Belediyesi'nde personele yönelik kurum içi eğitim faaliyetleri devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından son olarak Veteriner İşleri Müdürlüğü personeline yönelik sahada karşılaşılan sorunlardan yola çıkarak 'Arılara Müdahale ve Arı Sokmasında İlk Yardım' eğitimi düzenlendi.

Arılara güvenli müdahale ve arı sokmalarında doğru ilk yardım uygulamalarının kavranmasını amaçlayan eğitim ile personel bu alanda bilgilendirildi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilen eğitimde, personele; arı türleri, arıların davranışları, güvenli müdahale teknikleri ve arı sokmalarında yapılması gereken ilk yardım uygulamaları hakkında bilgiler verildi. Eğitim Veteriner Hekim Aziz Muhammetoğlu ve İşyeri Hekimi Ahmet Sarı tarafından gerçekleştirildi. Personel hem teorik bilgiler edindi hem de uygulamalı alanda becerilerini geliştirme fırsatı buldu. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, bu tür eğitimlerin personelin bilinçli ve güvenli çalışmasını sağlamak ve personel yetkinliklerini arttırarak vatandaşlara daha etkin hizmet sunmak adına devam edeceğini belirtti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Başkan Bozbey: Paylaşma duygusunu artırıyoruz

Doğa Koleji, 27 Bin Öğrenciyi Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Buluşturdu

İnegöl Bursa yolunda Gölbaşı mevkiinde trafik kazası

Bursa İnegöl'de 76 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu

Başkan Bozbey'den sağlık çalışanlarına ziyaret

Büyükşehir personeline 'kaliteli uyku’ semineri

  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% -0,11
  • EURO

    50,55% 0,12
  • GRAM ALTIN

    7119,10% -0,22
  • Ç. ALTIN

    11571,81% 0,00