GÜNDEM 18.11.2025 14:24:00 0
Çilek, Satış Ekibini Güçlendiren Eğitim Programını Bir Kez Daha Hayata Geçirdi

Çilek, Satış Ekibini Güçlendiren Eğitim Programını Bir Kez Daha Hayata Geçirdi

Çocuk ve genç odası mobilyasında uzman marka olarak öne çıkan Çilek, satış ekibinin gelişimine verdiği değeri bir kez daha ortaya koyarak eğitim ve motivasyon programını bu yıl yeniden gerçekleştirdi.

Çocuk ve genç odası mobilyasında uzman marka olarak öne çıkan Çilek, satış ekibinin gelişimine verdiği değeri bir kez daha ortaya koyarak eğitim ve motivasyon programını bu yıl yeniden gerçekleştirdi. Farklı şehirlerden gelen mağaza sorumluları, iki gün süren program kapsamında tüm süreçleri yerinde inceleme fırsatı buldu.

Programın ilk günü, Çilek’in Bursa’daki üretim kampüsünde düzenlenen kapsamlı bir fabrika gezisiyle başladı. Katılımcılar; üretim hatlarını, kullanılan teknolojileri, kalite kontrol aşamalarını ve markanın yalın üretim yaklaşımını doğrudan deneyimledi. Tasarımdan üretime uzanan tüm süreçleri yerinde görmek, ekibin ürünleri daha doğru anlatmasına ve marka kültürünü daha derinden kavramasına katkı sağladı.

Eğitimlerde mağaza düzeni, ürün bilgisi, müşteri deneyimi ve pazardaki konumlanma gibi konular ele alınarak saha ekibinin mesleki donanımının güçlendirilmesi hedeflendi. Günün sonunda gerçekleştirilen Mobiliyum mağaza ziyareti ile katılımcılar, öğrendiklerini mağaza uygulamaları üzerinden değerlendirme imkânı buldu.

Programın ikinci günü ise Tabiat Binicilik Merkezi’nde düzenlenen motivasyon ve takım çalışması aktiviteleriyle devam etti. Doğal ortamda gerçekleştirilen bu etkinlikler, iletişimi güçlendiren keyifli ve destekleyici bir atmosfer sundu.

Çilek, her yıl düzenlediği bu programla satış ekibinin bilgi birikimini artırarak tüm mağazalarda aynı yüksek standartta müşteri deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Çilek Hakkında

Çilek, 1996 yılında aile şirketi olarak Türkiye'de kurulduğu günden beri, çocukların düşlerini odalarına kurmak için çalışıyor. Bugün bu topraklardan çıkan güçlü bir Türkiye markası olarak, 5 kıtada, 50’den fazla ülkede 500’den fazla satış noktasıyla 5 milyondan fazla çocuğun hayallerine dokunmanın haklı gururunu yaşıyor.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

AK Parti İnegöl Kadın Kolları’ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

İnegöl Belediyesi’nde Kadın Personele 8 Mart Sürprizi

İnegöl’de Ramazan Coşkusu Gece Gündüz Devam Ediyor

Kurra Hafız Ömer Faruk Mahmutoğlu Kurşunlu Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

İnegöl Kent Gönüllüleri’nden Babacan’a İl Olma Raporu ve Rozet Takdimi

İnegöl Saadet Partisi muhtarlarla iftarda buluştu

  • BIST 100

    15525,63%-1,13
  • DOLAR

    44,08% 0,04
  • EURO

    51,02% -0,33
  • GRAM ALTIN

    7236,43% -0,89
  • Ç. ALTIN

    11764,73% -1,49