POLİTİKA 24.12.2024 21:10:00 0
CHP İnegöl ilçe yönetimi kongreye mi gidiyor?

CHP İnegöl ilçe yönetimi kongreye mi gidiyor?

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, parti ilçe yönetiminin kongreye götürülmesi için yürütülen imza toplama sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, parti ilçe yönetiminin kongreye götürülmesi için yürütülen imza toplama sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şahin, toplam 373 delegenin yarısından bir fazlasının imzasının gerekli olduğunu hatırlatarak, bu sayıya ulaşılamadığını belirtti. Şahin, “İlçe Başkanlığımıza tutanakla verilen imzalar, kongreye gitmemiz için yeterli sayıda değildir. İmza toplayan arkadaşlar parti içi demokratik haklarını kullandılar, ancak çabalarında muvaffak olamadılar. Bu konu bizim için burada kapanmıştır” dedi.

“PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Açıklamasında, önlerindeki çalışmalar ve İnegöl’e hizmet odaklı faaliyetlere devam edeceklerini ifade eden Şahin, birlik ve beraberlik mesajı verdi. “Bu parti hepimizin. Partimizi daha iyi ve güzel yerlere taşımak isteyen herkese kapımız açık” diyen Şahin, her zaman eşit, adil ve hoşgörülü bir yönetim anlayışı sergilediklerini söyledi.

“BAŞARI İÇİN EL ELE VERECEĞİZ”

Parti üyeleri ve delegelerin görüşlerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Şahin, şu ifadeleri kullandı:

“Üyelerimizin ve delegelerimizin istekleri bizim için çok önemlidir. Onlarla el ele vererek başarı çıtamızı artıracağız. Engellere takılmadan, eksiklerimizi gidererek daha güçlü ve hızlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz.”

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa’da dijital dönüşüm devam ediyor

Bursa’da Edebiyat şöleni başladı

İnegölspor’un forma kampanyası Bilalköy’de büyük ilgi gördü

1 Aralık itibariyle 1. Nesil BursaKart’lar kullanımdan kalkıyor

İnegöl Okyanus Koleji Voleybolda Zirvede: Bursa Şampiyonasına Gidiyor!

Büyükşehir’den emeklilere 2.500 TL destek duyurusu

  • BIST 100

    10945,49%0,28
  • DOLAR

    42,46% 0,11
  • EURO

    49,21% -0,09
  • GRAM ALTIN

    5722,21% 0,84
  • Ç. ALTIN

    9240,28% 0,00