GÜNDEM 8.05.2025 12:08:00 0
Büyükşehir’den Kurşunlu sahil yoluna otopark müjdesi

Büyükşehir’den Kurşunlu sahil yoluna otopark müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurşunlu sahil yolunda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların önerilerini dinledi. Sahil yolunda toplam 2160 metrekarelik yeni otopark alanı oluşturacaklarını açı

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kurşunlu sahil yolunda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların önerilerini dinledi. Sahil yolunda toplam 2160 metrekarelik yeni otopark alanı oluşturacaklarını açıklayan Başkan Mustafa Bozbey, bölgedeki otopark ihtiyacını karşılayarak kent yaşamına konfor katacaklarını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilçe ve mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde görmek amacıyla yaptığı ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Son olarak Gemlik ilçesi Narlı Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Bozbey, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in de katıldığı ziyarette Başkan Bozbey, vatandaşların taleplerini doğrudan dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

Başkan Bozbey daha sonra Kurşunlu sahil bandına geçerek vatandaşlarla sohbet etti. Sahil yolunda yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Bozbey, “Kurşunlu sahil yolunda toplam 2160 metrekarelik yeni otopark alanı oluşturuyoruz. Bu kapsamda biri 400 metre uzunluğunda ve 2,40 metre genişliğinde yaklaşık 1000 metrekare, diğeri ise 150 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde yaklaşık 1200 metrekare olmak üzere iki ayrı noktada çalışmalarımız sürüyor. Otopark ihtiyacını karşılayacak bu projeyi en kısa sürede tamamlayarak hem trafik akışını rahatlatacağız hem de kent yaşamına konfor katacağız. Bursamızın her ilçesi için büyük özveriyle çalışırken, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor, çözümleri hızlıca hayata geçiriyoruz” dedi.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa Yuvam’da kayıtlar başladı

İnegöl Belediyesi’nden Güneş Enerjisiyle Örnek Tasarruf: Aylık 1.2 Milyon TL Kazanım

İnegölspor’un 2025-2026 Sezonu Fikstürü Açıklandı

İnegöl TBMM'ye damgasını vurdu

İnegöl'de Termometreler 41 Dereceyi Gördü!

Bursalılar dikkat Büyükşehir'den kritik uyarı!

  • BIST 100

    10340,01%1,70
  • DOLAR

    40,06% 0,05
  • EURO

    47,08% 0,23
  • GRAM ALTIN

    4287,53% 0,50
  • Ç. ALTIN

    6862,24% 0,59