GÜNDEM 23.01.2026 18:06:00 0
Bursa Büyükşehir

Bursa Büyükşehir'den ramazan desteği

Sevgi, hoşgörü ve paylaşmanın gönülleri buluşturduğu Ramazan ayında, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Ramazan Desteği” uygulamasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya devam ediliyor.

Büyükşehir Belediyesi, sosyal destek projeleriyle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. İhtiyaç sahibi ailelere destek çekleri dağıtan, öğrencilere eğitim desteği sağlayan belediye, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı için başvuruları almaya başladı.

Başvuru Süreci
Desteklerden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, 2 Şubat Pazartesi gününe kadar Bursa Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

CHP İnegöl İlçe Başkanlığı’ndan Açıklama
Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Ramazan ayı, dayanışma ve paylaşma ayıdır. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı bu destek uygulaması, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için önemli bir katkıdır. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimizin bu imkândan faydalanabilmesi için gerekli bilgilendirmeleri yapmaya devam edeceğiz.”

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa'nın fetih kutlamaları Yenişehir'den başladı

Bursa Büyükşehir'den ramazan desteği

Başkan Mustafa Bozbey: Su kaynaklarını korumak ortak sorumluluğumuz

Başkan Bozbey: Kente hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz

Gastro İnegöl’den İsrafa Karşı “Atıksız Mutfak”

İnegöl Yunusemre Mahallesi'ne yarı olimpik havuz geliyor

  • BIST 100

    15803,74%0,82
  • DOLAR

    43,35% 0,23
  • EURO

    50,90% -0,03
  • GRAM ALTIN

    6858,39% 0,31
  • Ç. ALTIN

    11140,50% 1,77