BAŞKAN KANAR, GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadı.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadı. ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nün 63. Yılında Mustafakemalpaşa’da görev yapan yerel basın mensuplarıyla bir kahvaltı programında bir araya geldi.
BASIN, MİLLETİN MÜŞTEREK SESİ
Başkan Kanar, yaptığı konuşmada, basın mensuplarının topluma doğru ve zamanında bilgi aktarma, başarıları alkışlatma, sorunları hızlı bir şekilde çözme konusunda kritik bir rol üstlendiğini vurguladı. Basının milletin müşterek sesi olduğunu ifade eden Başkan Kanar ‘’Toplumu bilgilendirme, sorunlara ışık tutma ve başarıları kutlama noktasında kilit bir görev üstleniyor. Bu özel gün vesilesiyle, basın mensuplarının emeklerine duyduğumuz derin saygıyı bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.
Başkan Kanar kahvaltı programında, Mustafakemalpaşa’da devam eden ve yapılacak dev yatırımlar hakkında soru soran gazetecileri tek tek yanıtladı.
Programın sonunda, gazetecilere özel hediyeler takdim eden Başkan Kanar, bu anlamlı günü birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Bursa,Mustafa Kemal Paşa Belediyesi
belediye365.com
İnegöl AVM 15. Yılında Küresel Başarılarıyla Bölgenin Gururu Oldu
Beşiktaşlılar İnegöl’de Tek Yürek: Çarşı İnegöl’ün İftarına Büyük İlgi
Hafız Musa Delipoyraz Toki Hz. Ali Camisinde İnegöllülerle Buluştu
İnegöl İşletme Fakültesinde 500 Öğrenciyle İftar Sofrası Kuruldu
“Ramazan'ın ruhu Balkanlar'da da yaşanıyor”
Özel gereksinimli bireylere hayati destek
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,87% -0,08
-
GRAM ALTIN
7265,53% 0,83
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00



