GÜNDEM 17.11.2025 11:52:00 0
 Mobilyacılar yollardan şikayetçi

Mobilyacılar yollardan şikayetçi

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, sanayide devam eden asfalt ve yama çalışmalarının çok uzadığını, mobilyacıların durumdan çok şikayetçi olduğunu kaydetti.

Mobilya sanayinde devam eden Büyükşehir Belediyesi içme suyu hattı çalışmalarının önemli bir çalışma olduğunu kaydeden Ayhan, ancak süreci çok uzadığını aktardı.

Özcan Ayhan yaptığı açıklamada; “Öncelikle emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Osmanbey caddesinden Ertuğrulgazi caddesine kadar başlayan sanayide 3 ayı geçen içme suyu hatlarının yenileme çalışmaları iş yerleri bağlantıları ile devam ediyor. Mobilya sanayimizin durumu içler acısı… Bütün sokaklar çukur, işyerlerine zor giriliyor.

Müşterilerimiz aralıklara hiç girmiyor, buraları iş yerleri. Yetkililer ile görüşmemde şimdiye kadar yama çalışmaları başlayacaktı. Havaların müsait olduğu bu günlerde çalışmaların bir an önce başlamasını talep ediyorum. Üyelerimiz devamlı telefon açarak yolları söylüyorlar, şikayetlerini bildiriyorlar. Çalışmalar bu ay sonuna kadar bitirilmeli” dedi.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl'e spor tırmanışta Türkiye dereceleri

Yenişehir’de Kayıp Alarmı!

İnegöl'de 'Gastro Gezgin' sokaklarda

Mobilyacılar yollardan şikayetçi

"Gözlerimin Önündesin" sanatseverleri ağırlıyor

İnegöl aynı manzarayı yine affetmedi! İnegöl'de kural belli: Kirleten, temizler ve öder!

  • BIST 100

    10656,50%0,86
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5557,24% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9200,25% -0,18