Yeniden Refah Partisi çalışmalarına hız verdi
Geçtiğimiz günlerde İnegöl’de 2. Olağan kongresini gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Başkanı İlhan Baykan, İnegöl halkına teveccühlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi.
20 Şubat Pazar günü tek liste halinde gidilen kongrede İlhan Baykan, Yeniden Refah Partisi İnegöl Teşkilatı’nda güven tazeledi. Kongre sonrasında ilçe halkının teveccüh gösterdiğini belirten Baykan, “Tarihin tekerrür etmeye başladığı günlerin içindeyiz. Geçmişte Milli Görüş, Refah Partisi ile 1994 te İnegöl’de Yerel Seçimlerde nasıl Belediye Başkanlığını kazandıysa, bugün de Yeniden Refah Partisi ile hem İnegöl’de, hem Türkiye’de genelde ve yerelde aynı aşk ve aynı heyecanla başaracaktır inşallah” dedi.
İlhan Baykan ‘ın kongre sonrasında yapmış olduğu açıklama şu şekilde;
REKOR HIZLA TEŞKİLATLANDIK
“19 Temmuz 1983’te Refah Partisi kurulmuştu. Refah Partisi ülke çapında çok kısa zamanda bütün teşkilatlarını kurdu ve halk tarafından benimsenerek başarı çıtasını her geçen gün yükselterek siyaset tarihimizde başarı destanları yazarak zihinlerde ve gönüllerdeki yerini almıştır. 28 Şubat Post Modern darbesi ile Milli Görüş hareketinin sonunu getireceğini düşünenler, 28 Şubat Post Modern Darbesinin akabinde Merhum Liderimiz Prf.Dr. Necmettin Erbakan hocamıza 5 Yıl siyaset yasağı getirenler, Erbakan hocamızın pes edeceğini düşünenler Refah Partimizi kapatırken hocamızın yapmış olduğu konuşmadaki “ Bu karar tarihin akışı içerisinde basit bir noktadır. Refah Partisi ve onun davası bu kararlardan zerre kadar etkilenmez. Bu kabil karalardan bir tek sonuç çıkar o da Refah inancının tek başına iktidarı “ sözlerini dikkate almamışlardı. Bu kısa tarihi özetten sonra geldiğimiz noktada, YENİDEN REFAH’LA, YENİDEN ERBAKAN’LA geçtiğimiz hafta 20.02.2022 Tarihinde Yapmış olduğumuz Yeniden Refah Partimizin 2.Olağan İlçe Kongresinde de ifade ettiğimiz gibi tarih tekerrürden ibarettir. Kuruluşumuzdan bu güne geçen yaklaşık 3,5 yıllık süre zarfında Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye sathında bütün İl ve İlçelerde Teşkilatlanmalarımızı rekor denecek hızla yaptık.”
TARİH TEKERRÜR EDİYOR!
“ Partimizin 1. Olağan Kongresinı de, Ankara’da yaklaşık 45.000 kişilik rekor bir katılımla yaptık. Bizler de İnegöl’de geçen bu süre zarfında arkadaşlarımın inançları, gayretleri, fedakarlıkları, coşku ve heyecanları, katlanarak bu kongremizi yaptık. Tarihin tekerrür etmeye başladığı günlerin içindeyiz. Geçmişte Milli Görüş, Refah Partisi ile 1994 te İnegöl’de Yerel Seçimlerde nasıl Belediye Başkanlığını kazandıysa, bugün de Yeniden Refah Partisi ile hem İnegöl’de, hem Türkiye’de genelde ve yerelde aynı aşk ve aynı heyecanla başaracaktır inşallah. Bütün çalışmalarımız ve Kongre sürecinde, İlçe Halkımıza bizlere göstermiş olduğu muazzam teveccüh ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Halkımızın göstermiş olduğu bu destek ve teveccüh, daha çok çalışmamız gerektiğini ve sorumluluğumuzu daha çok arttırdığını göstermektedir. Biz de diyoruz ki; Milletimiz İçin Biz Varız!”
Kemalpaşa Mahallesinde Yeni Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor
İnegöl Belediyesi’nden Ağaç İşleri Sanayisine 127 Araçlık Ücretsiz Otopark
Plajlar yaza hazır hale getiriliyor
İnegöl Mobilyası Vitrine Çıktı
Weltew Home, MODEF EXPO’da Tasarım Vizyonunu Yeni Koleksiyonlarıyla Sergiliyor
Başkanvekili Biba: İnegöl mobilyası dünya çapında bir başarı hikayesi
-
BIST 100
17571,68%-0,14
-
DOLAR
44,76% 0,04
-
EURO
52,74% 0,04
-
GRAM ALTIN
6919,51% 0,40
-
Ç. ALTIN
11053,03% -0,30


