Türk Kızılay İnegöl'den Yeni Hayrat Çeşmesi
Türk Kızılay, vatandaşların temiz, lezzetli ve güvenli suya erişimini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir hayrat çeşmesini Domaniç yolu mevki 35. km’de hizmete sundu.
Türk Kızılay, vatandaşların temiz, lezzetli ve güvenli suya erişimini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir hayrat çeşmesini Domaniç yolu mevki 35. km’de hizmete sundu.
Düzenlenen etkinliğe Kızılay yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüler katıldı. Etkinlikte konuşan Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Alay Ergin, çeşmenin yalnızca bir su kaynağı değil, aynı zamanda yardımlaşma ve paylaşma kültürünü yaşatan bir hizmet olduğunu belirtti.
İnegöllülerin yıllardır dağlık bölgelerden doğal kaynak suyu doldurma alışkanlığına dikkat çeken Ergin, bu çeşmenin güvenilir suya erişim sağlayarak özellikle yaşlılar ve çocuklu aileler için büyük kolaylık getireceğini ifade etti.
Etkinliğe katılan gönüllüler de Kızılay’ın bu anlamlı çalışmasının, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu vurguladı.
TAPSİAD: Ormanları Korumak, Üretim Gücünü Korumaktır
Aslı Hünel’den Açıkhava’da müzik ziyafeti
Büyükşehir'den İnegöl'e ulaşım hamlesi
Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği Atlı Binicilik Merkezi Oluyor
İnegöl Kafkasspor geleceğin yıldızlarını arıyor
İnegöl, Gastronomi Festivali İle Lezzetlerini Vitrine Çıkarıyor
-
BIST 100
17589,91%-0,08
-
DOLAR
47,68% 0,18
-
EURO
55,13% 0,32
-
GRAM ALTIN
6659,69% 2,59
-
Ç. ALTIN
10644,48% 2,09

