İsrail, Orta Doğu’yu ateşe atmak istiyor
Başkan Bozbey, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu 14. yılını kutluyor
Başkan Bozbey’den gündeme dair önemli açıklamalar
Yalçın Eroğlu’nun Ödüllü Karikatürleri İnegöl’de Görücüye Çıktı

Saadet Partisi'nden Kozluca Bulvarı İçin Acil Müdahale Çağrısı

Saadet Partisi

Saadet Partisi İnegöl Belediye Meclis Üyesi Fatih Berber, Alanyurt'u İnegöl'e bağlayan Kozluca Bulvarı'ndaki trafik ve altyapı sorunlarına dikkat çekerek yetkililere kapsamlı bir çağrıda bulundu.

Fatih Berber, yaptığı açıklamada, Alanyurt bölgesindeki yaklaşık 70 bin nüfusun her gün Kozluca Bulvarı üzerinden şehir merkezine veya sanayi bölgelerine ulaşım sağladığını vurguladı. “Zaten dar olan yolda çift sıra parklanmalarla trafik iyice sıkışıyor” diyen Berber, yaya güvenliği açısından kaldırım eksikliğine de dikkat çekti.

Yol kenarındaki işletmelerin park alanı olarak kullanılması, yeni açılan AVM'nin oluşturduğu araç yoğunluğu ve gece yetersiz ışıklandırma gibi etkenlerin her gün kazalara davetiye çıkardığını ifade etti.

“Henüz Can Kaybı Yaşanmadan Müdahale Edilsin”

Berber, başta Bursa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilgili tüm kurumlara çağrıda bulundu. “70.000 insanın kullandığı bu yolla ilgili derhal çalışma başlatılsın” diyen Berber, altyapı düzenlemesi öncesinde elektrik hatlarının da yer altına alınması gerektiğini belirtti.

 

Emniyet ve Yerel Yönetimlere Koordinasyon Çağrısı

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hatalı parklanmalara karşı müdahale çağrısında bulunan Berber, yoğun saatlerde trafik ekibi görevlendirilmesini önerdi. Ayrıca İnegöl Belediyesi'ne seslenerek, UKOME ile koordineli şekilde geçici çözümler geliştirilmesini talep etti: “Geçici duba, hız tümseği ve yaya geçitleri ile güvenlik artırılmalı.”

“Gerçek Sorunları Dile Getirmeye Devam Edeceğiz”

Fatih Berber, “İnegöl’ün gerçek sorunlarını ve çözüm önerilerimizi dile getirmeye devam edeceğiz” diyerek hem sahada hem de mecliste halkın sesi olacaklarını vurguladı.