Osmangazi Belediyesi'nden Uludağ'da Cumhuriyet Yürüyüşü
Osmangazi Belediyesi, Cumhuriyet'in 103. yıl dönümü kapsamında Uludağ'da 'Doğanın İçinde Cumhuriyetin İzinde' temalı yürüyüş düzenleyerek vatandaşlarla Cumhuriyet coşkusunu doğayla iç içe yaşadı.
Uludağ'da Cumhuriyet Coşkusu
Osmangazi Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 103. yıl dönümü etkinlikleri dahilinde doğa ile Cumhuriyet ruhunu bir araya getirdi. Uludağ'ın doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleştirilen "Doğanın İçinde Cumhuriyetin İzinde" yürüyüşü, çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
Yürüyüşün Güzergahı ve Atmosferi
Uludağ'ın Çobankaya mevkisinden başlayan yürüyüş, katılımcıların ellerindeki Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle Sarıalan'a kadar uzanan yaklaşık 4 kilometrelik parkuru tamamlamasıyla devam etti. Katılımcılar, yürüyüş boyunca marşlar söyleyerek ve Türk bayraklarını dalgalandırarak Uludağ'da görsel bir şölen oluşturdu. Kırmızı-beyaz renklerin hakim olduğu etkinlikte; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan için canlarını feda eden şehitler saygı, minnet ve rahmetle anıldı.
Milli Birlik ve Beraberlik Mesajı
Cumhuriyet'in kazanımlarını yaşatmak ve milli birlik duygusunu güçlendirmek amacıyla düzenlenen yürüyüşte, vatandaşlar 103. yıl dönümünün gururunu paylaştı. Osmangazi Belediyesi tarafından organize edilen bu etkinlik, halka Uludağ'ın doğal ortamında ortak bir heyecanla Cumhuriyet coşkusunu deneyimleme imkanı sundu.
Yetkililerden Teşekkür ve Kutlama
Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin Panorama 1326 Fetih Müzesi'ndeki resim sergisiyle başladığını belirten Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, Uludağ'da gerçekleştirilen yürüyüşe katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Esendemir, bu yıl etkinliklerde "Cumhuriyet Bize Çok Yakışıyor" sloganının benimsendiğini ve Bursa'nın bu mesajla donatıldığını ifade ederek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle andı.
Vatandaşlardan Teşekkür
Doğayla iç içe bir Cumhuriyet coşkusu yaşama imkanı buldukları bu anlamlı etkinlik nedeniyle, yürüyüşe katılan Bursalılar Osmangazi Belediyesi'ne teşekkürlerini sundu.
Osmangazi Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Bursa,Osmangazi Belediyesi
belediye365.com
İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Liderliğini Korudu
İnegöl'de Sokak Basketbolu Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Osmangazi Belediyesi'nden Deprem Farkındalığı Paneli
Osmangazi'de Cumhuriyet Coşkusu Engelleri Aştı
Osmangazi’de Gençler Tarihin İzini Sürdü
Osmangazi Belediyesi'nden Uludağ'da Cumhuriyet Yürüyüşü
-
BIST 100
11022,70%-0,85
-
DOLAR
49,76% 0,14
-
EURO
55,78% 0,11
-
GRAM ALTIN
6417,80% 0,53
-
Ç. ALTIN
10296,14% -0,01

