YAŞAM 20.02.2025 15:02:00 0
“Öğretimde Hikayeleştirme” Semineri Ertelendi

“Öğretimde Hikayeleştirme” Semineri Ertelendi

İnegöl Belediyesi’nin Ceren Güner Moghaddam’ın katılımıyla gerçekleştireceği “Öğretimde Hikayeleştirme” semineri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

İnegöl Belediyesi’nin Ceren Güner Moghaddam’ın katılımıyla gerçekleştireceği “Öğretimde Hikayeleştirme” semineri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

İnegöl Belediyesi Ceren Güner Moghaddam’ın katılımıyla gerçekleştirecek “Öğretimde Hikayeleştirme” seminerinin ertelendiğini duyurdu. 21 Şubat Cuma akşamı 20.00’da Eğitmen Ceren Güner Moghaddam’ın konuşmacı olarak katılacağı seminer Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde yapılacaktı. Ancak olumsuz hava koşulları ve şehirlerarası ulaşımdaki aksamalar nedeniyle program ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarih ile ilgili daha sonra bilgi verileceği ifade edildi.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Ceren Güner Moghaddam “Öğretimde Hikayeleştirmenin” Sırlarını İnegöl’de Anlattı

2. Uluslararası İnegöl Şehir Araştırmaları Sempozyumu İçin Hazırlıklar Başladı

AKOM'da muhtarlarla iş birliği toplantısı

Büyükşehir’den ‘Otizm Farkındalık Paneli’

Çilek’ten üniversite-sanayi iş birliğine örnek katkı

Modef Fuarı 15 Nisan'da kapılarını açıyor

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    37,90% 0,30
  • EURO

    42,94% 1,61
  • GRAM ALTIN

    3957,95% 2,25
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67