YAŞAM 20.02.2025 15:02:00 0
“Öğretimde Hikayeleştirme” Semineri Ertelendi

“Öğretimde Hikayeleştirme” Semineri Ertelendi

İnegöl Belediyesi’nin Ceren Güner Moghaddam’ın katılımıyla gerçekleştireceği “Öğretimde Hikayeleştirme” semineri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

İnegöl Belediyesi’nin Ceren Güner Moghaddam’ın katılımıyla gerçekleştireceği “Öğretimde Hikayeleştirme” semineri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

İnegöl Belediyesi Ceren Güner Moghaddam’ın katılımıyla gerçekleştirecek “Öğretimde Hikayeleştirme” seminerinin ertelendiğini duyurdu. 21 Şubat Cuma akşamı 20.00’da Eğitmen Ceren Güner Moghaddam’ın konuşmacı olarak katılacağı seminer Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde yapılacaktı. Ancak olumsuz hava koşulları ve şehirlerarası ulaşımdaki aksamalar nedeniyle program ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarih ile ilgili daha sonra bilgi verileceği ifade edildi.

Reklam

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

Fetih coşkusu Keles’e taşındı

TAPSİAD: Ormanları Korumak, Üretim Gücünü Korumaktır

Aslı Hünel’den Açıkhava’da müzik ziyafeti

Büyükşehir'den İnegöl'e ulaşım hamlesi

Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği Atlı Binicilik Merkezi Oluyor

İnegöl Kafkasspor geleceğin yıldızlarını arıyor

  • BIST 100

    17589,91%-0,08
  • DOLAR

    47,65% -0,03
  • EURO

    55,08% 0,00
  • GRAM ALTIN

    6657,37% -0,03
  • Ç. ALTIN

    10634,94% 0,00