Modef 54. kez kapılarını açıyor!
İnegöl mobilya sektörünün küresel vitrini olan 54. MODEF İnegöl Mobilya Fuarı, 14-18 Nisan tarihleri arasında kapılarını açmaya hazırlanıyor.
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın teşrifleriyle gerçekleşecek açılışta, mobilya başkenti İnegöl; küresel krizlere karşı “üretim ve ihracat” gücünü ortaya koyacak.
Türkiye’nin mobilya ihracatındaki lokomotif gücü İnegöl, sektörün en köklü organizasyonlarından biri olan MODEF İnegöl Mobilya Fuarı’nın 54. randevusuna ev sahipliği yapıyor. 14 Nisan Salı günü kapılarını açacak olan fuar, sadece yeni koleksiyonların sergilendiği bir alan değil, aynı zamanda küresel ekonomik ve coğrafi krizlerin gölgesinde Türk mobilyasının dayanıklılığını ve yeni dönem stratejilerini dünyaya duyurduğu bir platform olacak.
Bakan Bolat’ın Katılımı Sektöre Güç Verecek
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın açılış törenine katılımı İnegöl’ün Türkiye’nin 2026 yılı ihracat hedeflerindeki kritik rolünün altını çizerken, devletin üretim ve dış ticaret hamlelerinin sahadaki yansıması olarak görülüyor.
Yavuz Uğurdağ: “Krizleri Fırsata, Hedefleri Reale Dönüştürüyoruz”
Fuar öncesi değerlendirmelerde bulunan MODEF ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, dünyanın içinden geçtiği zorlu sürece dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu:
“Bugün sadece bir fuar açmıyoruz; küresel ekonomideki daralmaya, coğrafyamızdaki siyasi gerilimlere ve lojistik krizlere rağmen ‘biz buradayız’ diyoruz. 2026 yılı, ezberlerin bozulduğu bir yıl oluyor. İnegöl mobilyacısı, ham madde maliyetlerinden pazar daralmalarına kadar her türlü engeli, tasarım gücü ve esnek üretim kabiliyetiyle aşmayı başarmıştır.
Sayın Ticaret Bakanımız Ömer Bolat’ın fuarımıza katılımı, sektörümüzün motivasyonunu en üst seviyeye taşımıştır. Bizim bu yılki hedefimiz ‘hayal satmak’ değil ‘reel hedefler’ koymaktır. AB’den Afrika’ya, Avrupa’dan Orta Doğu’ya kadar uzanan ticaret ağımızı, dijital pazar yerleri ve stratejik B2B görüşmeleriyle tahkim ediyoruz. 14-18 Nisan tarihleri arasında 54. kez kuracağımız bu büyük masa, Türkiye’nin güvenli liman olduğunu bir kez daha kanıtlayacaktır.”
İnegöllü çiftçilerden Konya Tarım Fuarı çıkarması
İnegöl Hayvan Pazarın'da kotra ihalesi yapıldı
Doğa koleji, yazma tutkusu olan öğrencilerini festivalde buluşturdu
Weltew Home’dan Yeni Evleneceklere Müjde Evinizin İlk Hediyesi Weltew Home’dan!
Modef 54. kez kapılarını açıyor!
İnegöl'de korkutan kaza! Motosiklet sürücü yaralandı
-
BIST 100
16921,99%5,08
-
DOLAR
44,51% -0,19
-
EURO
52,09% 0,64
-
GRAM ALTIN
6833,60% 1,26
-
Ç. ALTIN
10993,75% 2,58


