Spor 22.08.2025 16:32:00 0
Mehmet Ege İnşaat Orhaniyespor Sezona Hazır

Mehmet Ege İnşaat Orhaniyespor Sezona Hazır

TVF 2. Lig’de İnegöl’ün Gururu Mehmet Ege İnşaat Orhaniyespor Sezona Hazır

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de mücadele edecek olan Mehmet Ege İnşaat Orhaniyespor, 2025/2026 sezonunda Uşak, Eskişehir ve Bursa illerinde İnegöl’ümüzü temsil edecek. Her sezon olduğu gibi bu yıl da iddialı bir kadro kuran temsilcimiz, fikstür çekiminin ardından hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Konuya dair açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Çiğdem, şunları söyledi:
“İnegöl’ün adını Türkiye voleybol sahnesinde en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktık. Bu sezon da güçlü ve karakterli bir takım kurduk. Fikstür çekiminin ardından teknik heyetimiz ve oyuncularımız hazırlıklara ara vermeden başladı. Amacımız yalnızca başarılı olmak değil, aynı zamanda İnegöl’ün kız çocuklarına umut ve ilham kaynağı olmaktır. Tüm rakiplerimize başarılar diliyoruz.”

Mehmet Ege İnşaat Orhaniyespor, İnegöl’ün voleyboldaki en önemli temsilcisi olarak yeni sezonda taraftarının desteğini de arkasına alarak parkelerde mücadele edecek.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa'da dev ekranda Bursaspor coşkusu!

Başkan Taban’dan Halk Dansları Ekibine Ziyaret

İnegöl’de binlerce kaçak tütün operasyonu

İnegöl'de altın fiyatları! Gram altın ne kadar

Kadın Sığınağı Sezon Finalini Yaptı

Başkan Taban’dan İnesmek Kursiyerlerine Ziyaret

  • BIST 100

    17310,05%-0,37
  • DOLAR

    44,71% 0,23
  • EURO

    52,34% -0,23
  • GRAM ALTIN

    6807,77% -0,06
  • Ç. ALTIN

    10875,11% -0,78