GÜNDEM 2.02.2026 15:03:00 0
Kayınpeder gözyaşları arasında toprağa verildi

Kayınpeder gözyaşları arasında toprağa verildi

İnegöl'de dün damadı tarafından vurularak hayatını kaybeden kayınpeder Ahmet Kalkancı gözyaşaları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgilere göre olay Kemalpaşa Mahallesi Hacı Süleyman sokakta meydana geldi. Adem Ü daha önce aralarında husumet buluna kayınpederi Ahmet Kalkancı ile Kayınbiraderi Halil Can K'ya sokak ortasında kurşun yağdırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekibi sevk edildi. Gelen ekipler yaralılara ilk müdahaleyi yaparak İnegöl Devlet Hastanesi götürdü. Ağır yaralanan Ahmet Kalkancı tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Kayınbiraderi Halil Can K'nın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Olay sonrası firar eden damat Adem Ü ise her yerde aranıyor.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Olayda hayatını kaybeden kayınpeder Ahmet Kalkancı öğle namazının ardından Boşnak Camide kılınan cenaze namazının ardından kavakalaraltı mezarlığında toprağa verildi.

Olayda bacağından yaralanıp tedavi edildikten sonra taburcu edilen oğlu Halil Can Kalkancı, babasının cenaze namazını tekerlekli sandalyeye oturarak kıldı.

Öte yandan Adem Ü. ise her yerde aranıyor. Cenaze namazı sırasında İnegöl Polisi de yoğun güvenlik önlemleri alması dikkat çekti.

 

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

Büyükşehir, Muharrem ayının bereketini vatandaşlarla paylaşıyor

İnegöl’ün Yeni Aile Sağlığı Merkezi İçin İmzalar Atıldı

İnegöl’e Yeni Bir İlkokul Daha Kazandırılıyor

İHH İnegöl’den 5 bin katarakt hastasına, umut olacak kampanya

Siyer-i nebi sınavı’nda dereceye giren öğrencilere ödül takdimi

Karagöz Halk Dansları'ndan muhteşem final

  • BIST 100

    17901,41%0,10
  • DOLAR

    46,59% 0,12
  • EURO

    53,07% 0,09
  • GRAM ALTIN

    6129,21% 1,67
  • Ç. ALTIN

    9817,61% 1,65