Spor 7.10.2025 15:37:00 0
Kafkasspor Sözü Başkanlığı Getirdi

Kafkasspor Sözü Başkanlığı Getirdi

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Mira Asel Evren, sınıf başkanlığı seçiminde sıra dışı bir vaatle arkadaşlarının gönlünü kazandı.

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Mira Asel Evren, sınıf başkanlığı seçiminde sıra dışı bir vaatle arkadaşlarının gönlünü kazandı. Mira Asel, başkan seçilmesi halinde sınıf arkadaşlarını Kafkasspor formalarıyla bir iç saha maçına götürme sözü verdi.

Seçimi kazanarak verdiği sözü tutan Mira Asel, sınıf arkadaşlarıyla birlikte Kafkasspor’un Kartal Bulvarspor karşılaşmasını tribünden izledi.

Minik Taraftarların Heyecanı: 2/A sınıfı öğrencileri, maç boyunca sahada büyük bir heyecan yaşadı ve mücadeleye kalpleriyle ortak oldu.

Galibiyet Sevinci: Kafkasspor’un galibiyetiyle birlikte, minik taraftarların sevinci ikiye katlandı.

Kafkasspor Kulübü, bu anlamlı hareketinden dolayı Mira Asel'i ve öğretmenlerini tebrik ederek, geleceğin bu sporsever kalplerine Kafkasspor ruhunu tribünde hissettikleri için teşekkürlerini iletti.

Bu olay, sporu sevdirme ve verilen sözü tutma konusunda güzel bir örnek teşkil etti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa’da dijital dönüşüm devam ediyor

Bursa’da Edebiyat şöleni başladı

İnegölspor’un forma kampanyası Bilalköy’de büyük ilgi gördü

1 Aralık itibariyle 1. Nesil BursaKart’lar kullanımdan kalkıyor

İnegöl Okyanus Koleji Voleybolda Zirvede: Bursa Şampiyonasına Gidiyor!

Büyükşehir’den emeklilere 2.500 TL destek duyurusu

  • BIST 100

    10945,49%0,28
  • DOLAR

    42,46% 0,11
  • EURO

    49,21% -0,09
  • GRAM ALTIN

    5722,21% 0,84
  • Ç. ALTIN

    9240,28% 0,00