Spor 7.10.2025 15:37:00 0
Kafkasspor Sözü Başkanlığı Getirdi

Kafkasspor Sözü Başkanlığı Getirdi

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Mira Asel Evren, sınıf başkanlığı seçiminde sıra dışı bir vaatle arkadaşlarının gönlünü kazandı.

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Mira Asel Evren, sınıf başkanlığı seçiminde sıra dışı bir vaatle arkadaşlarının gönlünü kazandı. Mira Asel, başkan seçilmesi halinde sınıf arkadaşlarını Kafkasspor formalarıyla bir iç saha maçına götürme sözü verdi.

Seçimi kazanarak verdiği sözü tutan Mira Asel, sınıf arkadaşlarıyla birlikte Kafkasspor’un Kartal Bulvarspor karşılaşmasını tribünden izledi.

Minik Taraftarların Heyecanı: 2/A sınıfı öğrencileri, maç boyunca sahada büyük bir heyecan yaşadı ve mücadeleye kalpleriyle ortak oldu.

Galibiyet Sevinci: Kafkasspor’un galibiyetiyle birlikte, minik taraftarların sevinci ikiye katlandı.

Kafkasspor Kulübü, bu anlamlı hareketinden dolayı Mira Asel'i ve öğretmenlerini tebrik ederek, geleceğin bu sporsever kalplerine Kafkasspor ruhunu tribünde hissettikleri için teşekkürlerini iletti.

Bu olay, sporu sevdirme ve verilen sözü tutma konusunda güzel bir örnek teşkil etti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl Mobilyası Vitrine Çıktı

Weltew Home, MODEF EXPO’da Tasarım Vizyonunu Yeni Koleksiyonlarıyla Sergiliyor

Başkanvekili Biba: İnegöl mobilyası dünya çapında bir başarı hikayesi

Çilek Milano'da!

Modef fuarı 54. kez kapılarını açtı

Spor Festivalinde Öğrenciler Okçuluk Maharetlerini Yarıştırdı

  • BIST 100

    17595,91%0,48
  • DOLAR

    44,75% 0,05
  • EURO

    52,82% 0,08
  • GRAM ALTIN

    6900,17% -0,87
  • Ç. ALTIN

    11086,28% 0,68