GÜNDEM 4.09.2024 23:28:00 0
İyi Parti

İyi Parti'den Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş'a cevap

İyi Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Sevda Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’a İyi Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş hakkında yaptığı açıklamaya cevap verdi.

İyi Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Sevda Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’a İyi Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş hakkında yaptığı açıklamaya cevap verdi.
Özcan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; İyi Parti İlçe Teşkilatı olarak derdimiz; ne üzüm yemek ne de bağcı dövmektir. Milletimizin bize verdiği muhalefet etme, denetleme görevini yerine getirerek yaşadığımız şehrin daha güzel olmasını, hemşehrilerimizin daha kaliteli hizmet almasını sağlamak adına sorumluların görevlerini yapmalarını sağlamaktır. Genel Başkan Yardımcımız Bursa Milletvekilimiz Sayın Hasan Toktaş’ın meclis kürsüsünden İnegölümüzün genel sorunlarını ve sağlık hizmetleri ile ilgili sorunları dile getirmesinin ardından doktor eksikliğini tekrar dillendirmemiz rahat koltuklarında sefa sürenleri çok rahatsız etmiş. Halktan kopuk, milletimizin sorunlarından bihaber görevini sadece açılış ve törenlerde fotoğraf çektirmek olduğunu zanneden AK Parti İlçe Başkanına önerim;  normal bir vatandaş gibi MHRS sistemine girerek Devlet Hastanemizin Göz. Dahiliye. Cildiye. Kardiyoloji, Nöroloji gibi servislerinden randevu almayı denemesidir. Sonucunu da kamuoyu ile paylaşmasını rica ederim. “İyi Parti Teşkilatı olarak gördüğümüz eksiklikleri ve aksaklıkları her platformda dile getirerek; görevini yerine getirmeyen sorumsuzları rahatsız etmeye devam edeceğiz.


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl Belediyesi’nden Cerrah Kuru Fasulyesine Dev Katkı

İnegöl'de 1 ayda 1 milyon kişi taşındı

Çilek’ten gençlere özel: lapel koleksiyonu ile zamansız bir yaşam alanı

Ahmet Yıldız; Büyükşehir Yasası İnegöl’ü Çıkmaza Sürükledi!

İnegöl Emniyetin'den Dijital Dolandırıcılık ve Kara Para Uyarısı

inegolspor'da Batuhan Çakır'la yolları ayrıldı

  • BIST 100

    9846,78%-0,36
  • DOLAR

    36,10% 0,18
  • EURO

    37,47% 0,23
  • GRAM ALTIN

    3356,33% -0,03
  • Ç. ALTIN

    5471,61% -0,13