GÜNDEM 17.04.2024 21:02:00 0
İTSO’dan sektörel kalkınma planı

İTSO’dan sektörel kalkınma planı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Sektörel Stratejik Planlama Çalışmalarının ilkine mobilya sektörü ile start verdi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, sanayi gelişimleri ve sektörel kalkınma hedefleri doğrultusunda Sektörel Stratejik Planlama Çalışmaları başlığında yeni bir vizyon projeyi hayata geçiriyor.

İLK ÇALIŞMA MOBİLYA SEKTÖRÜ ÜZERİNE YAPILACAK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Üyelerimizin gelişimlerine katkı sağlayabilmek, çağın getirilerine ayak uydurarak global piyasada rekabetlerine destek olabilmek maksadıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamız çatısı altında Sektörel Stratejik Planlama Çalışmalarımızı başlattık. Çalışmamızın ilkini lokomotif sektörümüz olan Mobilya sektörümüze hitaben hayata geçiriyoruz.”

4 YILLIK PLAN BELİRLENECEK

“Projemizde ele aldığımız sektörlerimizde, uzun vadeli stratejik planlar oluşturarak şehrin ve sektörlerimizin geleceklerine yön vermeyi planlıyoruz. Bu çalışmalarımızda, ele alacağımız sektörlerimizin Odamız Komite üyeleri, sektörün önde gelen temsilcileri ve oluşturacağımız komisyonlarca istişare toplantıları, anket çalışmaları ve sektörel analizler sonucu bilimsel ve akademik bir zeminde 4 yıllık stratejik planlarhazırlayacağız. Planlarımızın oluşumu esnasında sektörlerin global anlamdaki önemli gelişmeleri ve gelecek projeksiyonları da dikkate alınarak yol haritası belirlenecek. Oluşturulan Stratejik Plan çalışmalarımızda yer alacak olan projeleri ve faaliyetleri şehrin ihtiyaç sıralamasına göre bir bir hayata geçirmeyi planlıyoruz.” 

VİZYON PROJE  OLACAK

“Projemiz Odamız, şehrimiz ve sektörlerimiz için bir vizyon proje konumunda bulunuyor. Bu nedenle bizim için de büyük bir önem arz ediyor. Bu ciddiyet ve inanç ile önce mobilya sektörümüzde ardından ise diğer lokomotif sektörlerimizde aynı çalışmayı hayata geçirecek ve şehrimizde oluşturulan katma değeri daha yukarı seviyelere çıkararak İnegöl ekonomisinin de geleceğine yön verme noktasında elimizi taşın altına koyarak sorumluluğumuzu yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

AK Parti İnegöl Kadın Kolları’ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

İnegöl Belediyesi’nde Kadın Personele 8 Mart Sürprizi

İnegöl’de Ramazan Coşkusu Gece Gündüz Devam Ediyor

Kurra Hafız Ömer Faruk Mahmutoğlu Kurşunlu Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

İnegöl Kent Gönüllüleri’nden Babacan’a İl Olma Raporu ve Rozet Takdimi

İnegöl Saadet Partisi muhtarlarla iftarda buluştu

  • BIST 100

    15525,63%-1,13
  • DOLAR

    44,08% 0,04
  • EURO

    51,02% -0,33
  • GRAM ALTIN

    7236,43% -0,89
  • Ç. ALTIN

    11764,73% -1,49