GÜNDEM 17.05.2025 16:35:00 0
İsaören dede pilavına yoğun ilgi

İsaören dede pilavına yoğun ilgi

Bursa İnegöl İsaören Mahallesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen dede pilavı yapıldı. 5 bin kişinin katılacağı tahmin edilen programa yaklaşık 7 bin kişi katıldı.

Yaz ayların gelmesiyle birlikte kırsal mahallelerde programlarda devam ediyor. İnegöl'de İsaören Mahallesinde geleneksel hale getirilen dede pilavı bu yılda gerçekleştirildi. Yapılan programa İnegöl protokolü, siyasi partiler, dernekler odalarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Program Mevlid okutulmasıyla başladı. Daha sonra mehtaran ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Program halk müziği sanatçısı Nuri Özdemir'in seslendiği türküler ile son buldu. 

 

HAVA YAĞIŞLI OLMASINA RAĞMEN YOĞUN İLGİ

Google News Süperkanaltv

Programla ilgili konuşan İsaören Mahallesi Muhtarı İsmail Çıbukcu şunları söyledi. Öncelikle programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Hava muhalefeti biraz bizleri korkuttu ama gereken tedbirlerimizi ona göre almıştık. Programıza 5 bine yakın kişinin geleceğini tahmin etmiştik ama yaklaşık 7 bine kişi geldi buda bizleri daha çok memnun etti. İnşallah önümüzdeki yıl daha güzel bir program daha yaparız. Bu programda emeği geçen mahalle halkımıza destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Başkan Bozbey: Paylaşma duygusunu artırıyoruz

Doğa Koleji, 27 Bin Öğrenciyi Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Buluşturdu

İnegöl Bursa yolunda Gölbaşı mevkiinde trafik kazası

Bursa İnegöl'de 76 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu

Başkan Bozbey'den sağlık çalışanlarına ziyaret

Büyükşehir personeline 'kaliteli uyku’ semineri

  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,20% -0,04
  • EURO

    50,58% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7092,76% -0,59
  • Ç. ALTIN

    11571,81% 0,00