İnegölspor'da görev dağılımı yapıldı
Geçtiğimiz gün yapılan Olağan Genel Kurul ile göreve gelen Abdurrahman Maksutlar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz gün yapılan Olağan Genel Kurul ile göreve gelen Abdurrahman Maksutlar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.
Kulüp tesislerimizde yapılan toplantının ardından 2.başkanlık görevine Aziz Bolat, As Başkanlık görevine Ali Şahin, Genel Sekreterliğe Sinan Taylan, Futbol Şube Sorumluluklarına Mustafa Arıcı, Serkan Bak, Cihan Bozacılar ve Volkan Kardaş, Mali İşler Sorumluluğuna Cavit Ünalan ve Okan Ergül, Reklam ve Sponsorluk görevine Bekir Ergün ile Mustafa Ünlüyol, Basın Sözcülüğüne Korhan Kaynakçı ve Mehmet Arda Armağan, Federasyon Temsilciliğine Tufan Tutum, Hukuki İşler Sorumluluğuna Burak Gönül, Tesisler Sorumluluğuna ise Serkan Deyirmenci getirildi.
Alışveriş Şenliğinin Başlangıç Günü Değişti
“Cop İnegöl İklim Değişikliği Yerel Taraflar Konferansı” İnegöl’de Yapıldı
İnegöl’de jandarmadan kenevir ve kubar esrar operasyonu
İlçe şenlikleri fetih coşkusunu İznik'e taşıdı
İnegöl Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Yks Tercih Danışmanlığı
İnegölspor’dan futbolcu seçmeleri duyurusu
-
BIST 100
17887,99%-0,34
-
DOLAR
47,33% 0,15
-
EURO
53,90% 0,04
-
GRAM ALTIN
6125,60% -0,46
-
Ç. ALTIN
9814,78% 0,00

