İnegölspor'da görev dağılımı yapıldı
Geçtiğimiz gün yapılan Olağan Genel Kurul ile göreve gelen Abdurrahman Maksutlar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz gün yapılan Olağan Genel Kurul ile göreve gelen Abdurrahman Maksutlar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.
Kulüp tesislerimizde yapılan toplantının ardından 2.başkanlık görevine Aziz Bolat, As Başkanlık görevine Ali Şahin, Genel Sekreterliğe Sinan Taylan, Futbol Şube Sorumluluklarına Mustafa Arıcı, Serkan Bak, Cihan Bozacılar ve Volkan Kardaş, Mali İşler Sorumluluğuna Cavit Ünalan ve Okan Ergül, Reklam ve Sponsorluk görevine Bekir Ergün ile Mustafa Ünlüyol, Basın Sözcülüğüne Korhan Kaynakçı ve Mehmet Arda Armağan, Federasyon Temsilciliğine Tufan Tutum, Hukuki İşler Sorumluluğuna Burak Gönül, Tesisler Sorumluluğuna ise Serkan Deyirmenci getirildi.
Başkan Taban’dan İnesmek Kursiyerlerine Ziyaret
Bursa İnegöl'de altın fiyatları! Gram altın ne kadar
İnegöl’de 'Mobilya Şöleni' hazırlığı
İnegöl’de edebiyat ve musiki aynı sahnede buluştu
Bursa Büyükşehir'de Başkanvekili Şahin Biba oldu... Tek önceliğimiz Bursa olacak
Bursa İnegöl'de altın günü böyle kapattı
-
BIST 100
17375,05%2,41
-
DOLAR
44,60% 0,11
-
EURO
52,35% 0,46
-
GRAM ALTIN
6811,84% -0,26
-
Ç. ALTIN
10994,46% 0,29


