Spor 3.09.2025 20:46:00 0
İnegölspor, Türkiye Kupası

İnegölspor, Türkiye Kupası'nda Ezinespor'u 2-0 Mağlup Etti

İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında sahasında ağırladığı Ezinespor'u 2-0 yenerek bir üst tura yükseldi

İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında sahasında ağırladığı Ezinespor'u 2-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Bordo-beyazlıların gollerini Ruhan Arda Aksoy ve Özcan Aydın kaydetti.

Maçtan Önemli Anlar

45. Dakika: İnegölspor'un golcü ismi Ruhan Arda Aksoy, ceza sahasında buluştuğu topu sert bir vuruşla ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

55. Dakika: İkinci yarıda da ataklarını sürdüren İnegölspor'da Özcan Aydın, topu filelerle buluşturarak skoru 2-0'a taşıdı.

İnegöl İlçe Stadı'nda oynanan mücadelede taraftarların yoğun ilgisi dikkat çekerken, Aykut Sergin'in yönettiği karşılaşmada başka gol olmadı. Bu galibiyetle birlikte İnegölspor, Türkiye Kupası'nda yoluna devam etme hakkı kazandı.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegölspor cehpesinde galibiyet açıklaması

İnegöl Mobilyacılar makine fuarında!

Bursa Büyükşehir'den Arıcılara Kovan Desteği

5 Sokakta Asfalt Kaplama Çalışması Yapılıyor

İnegöl’ün Keşfine Kapı Aralayan Sempozyum Tamamlandı

Spor Tırmanışta İnegöl Belediyespor Rüzgarı

  • BIST 100

    10603,67%-1,09
  • DOLAR

    41,81% -0,04
  • EURO

    48,56% -0,12
  • GRAM ALTIN

    5468,97% 1,20
  • Ç. ALTIN

    9015,83% 0,00