Spor 28.11.2024 16:54:00 0
İnegölspor Altay maçı hazırlıklarını sürdürüyor

İnegölspor Altay maçı hazırlıklarını sürdürüyor

İnegölspor Teknik Direktörü Necati Erkmen, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Altay maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bordo beyazlı ekip, Altay maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenman sonrası gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Necati Erkmen, şunları söyledi:
“Hafta başından beri Altay maçı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Malumunuz hafta sonu zorlu hava koşullarında Batman takımını ağırladık. Batman takımı hem bütçe hem de kalite olarak bizden iyi bir takım. Bunu gerçek olarak söylemek lazım. 39 tane topu taca atıp oyunun garanti pozisyonunda risk almıyorlarsa, bizimde ona göre oynamamız gerekiyordu. Tabiî ki eksiklerimiz var. Umarım ilerleyen haftalarda bunları gidereceğiz. Cumartesi günü deplasmanda Altay ile karşılaşacağız. Altay maçında eksik oyuncumuz yok. Tüm oyuncu kadromuzla beraber hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İyide çalışıyoruz. Altay maçıyla ilgili gerekli analizlerimizi de yaptık. Altay maçından sonra sahamızda Karaköprü’yü ağırlayacağız. Bizim için çok önemli 2 hafta. Bu 2 haftadan maksimum 6 puan almak istiyoruz. Bu 6 puan bizi düzlüğe çıkartır diye düşünüyoruz.”

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

AK Parti İnegöl Kadın Kolları’ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

İnegöl Belediyesi’nde Kadın Personele 8 Mart Sürprizi

İnegöl’de Ramazan Coşkusu Gece Gündüz Devam Ediyor

Kurra Hafız Ömer Faruk Mahmutoğlu Kurşunlu Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

İnegöl Kent Gönüllüleri’nden Babacan’a İl Olma Raporu ve Rozet Takdimi

İnegöl Saadet Partisi muhtarlarla iftarda buluştu

  • BIST 100

    15525,63%-1,13
  • DOLAR

    44,08% 0,04
  • EURO

    51,02% -0,33
  • GRAM ALTIN

    7236,43% -0,89
  • Ç. ALTIN

    11764,73% -1,49