Spor 9.09.2025 13:42:00 0
İnegöllü sporculardan Avrupa’da büyük başarı

İnegöllü sporculardan Avrupa’da büyük başarı

Bulgaristan’da düzenlenen Oryantiring Güneydoğu Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden İnegöl Belediye Spor Kulübü sporcuları Azra Coşkun, Mustafa Talha Bilge ve Metehan Oğuz, şampiyonadan madalyalarla döndü.

 Bulgaristan’da gerçekleştirilen Oryantiring Güneydoğu Avrupa Şampiyonasında Milli Takımımızı temsil eden İnegöl Belediye Spor Kulübü Sporcuları; Azra Coşkun, Mustafa Talha Bilge ve Metehan Oğuz yurda derecelerle döndü.

Oryantiring Güneydoğu Avrupa Şampiyonası 4-7 Eylül tarihlerinde Bulgaristan’da gerçekleştirildi. Şampiyonada Türkiye Milli Takımını İnegöl Belediye Spor Kulübü Sporcuları Azra Coşkun, Mustafa Talha Bilge ve Metehan Oğuz temsil etti. 3 sporcu, başarılı bir şampiyona geçirerek yurda derecelerle döndü.

BİR 2’NCİLİK İKİ 3’ÜNCÜLÜKLE DÖNDÜLER

Azra Coşkun Avrupa Şampiyonasında rakiplerini geride bırakarak 2’ncilik madalyasına uzanırken, Mustafa Talha Bilge ve Metehan Oğuz ise kendi kategorilerinde 3’üncülük madalyalarıyla üstün bir başarı gösterdiler.

BİZİ GURURLANDIRDILAR

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, elde edilen başarının ardından sporcuları, antrenörleri ve milli takımı tebrik etti. Başkan Taban, “Gençlerimiz milli takımımızda gösterdikleri başarıyla bizleri gururlandırmışlardır” dedi.

Reklam

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

TAPSİAD: Ormanları Korumak, Üretim Gücünü Korumaktır

Aslı Hünel’den Açıkhava’da müzik ziyafeti

Büyükşehir'den İnegöl'e ulaşım hamlesi

Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği Atlı Binicilik Merkezi Oluyor

İnegöl Kafkasspor geleceğin yıldızlarını arıyor

İnegöl, Gastronomi Festivali İle Lezzetlerini Vitrine Çıkarıyor

  • BIST 100

    17589,91%-0,08
  • DOLAR

    47,68% 0,18
  • EURO

    55,13% 0,32
  • GRAM ALTIN

    6659,69% 2,59
  • Ç. ALTIN

    10644,48% 2,09