YAŞAM 15.05.2024 18:05:00 0
İnegöl

İnegöl'de Protokolden Rumeliler'e İade-İ Ziyaret

İlçe protokolünden Kaymakam Eren ARSLAN, Belediye Başkanı Alper TABAN, İlçe Emniyet Müdürü Okan ŞEN ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa DURMUŞ, geçtiğimiz hafta kendilerini ziyaret eden İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Dern

İlçe protokolünden Kaymakam Eren ARSLAN, Belediye Başkanı Alper TABAN, İlçe Emniyet Müdürü Okan ŞEN ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa DURMUŞ, geçtiğimiz hafta kendilerini ziyaret eden İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni Başkan ve yöneticilerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
 

Protokol üyelerini dernek binası önünde Başkan Serkan AY, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Halim YİĞİT karşıladı.

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan AY, ilçe protokolünün ziyaretinden  memnuniyet duyduklarını belirttikten sonra, derneğin kuruluşu, çalışmaları ve 50.yıl etkinlikleri hakkında bilgiler verdi ve ilçe protokolünü bu etkinliklere davet etti.

I M G 20240514 W A0040
 

Protokol üyelerine daha sonra Rumeli mutfağının vazgeçilmezlerinden olan Arnavut Böreği çeşitlerinden ikram edildi.

Protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dernek yöneticileri ve üyeleri tarafından uğurlandı.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegöl'de

Bursa dijital gelecekte Türkiye’nin öncüsü

Kentsel Dönüşümde 2. ve 3. Etap İçin Çalışmalar Başladı

İnegöl Kurtuluşspor, 2025-2026 Sezonu İçin "Merhaba" Dedi!

Akhisar Mahallesinde İnegöl’ün Yeni Oksijen Deposu İçin Çalışmalar Başladı

Burfaş tesislerinde yangın tatbikatı

  • BIST 100

    11165,85%-0,15
  • DOLAR

    41,27% 0,11
  • EURO

    48,92% -0,10
  • GRAM ALTIN

    4844,19% -0,98
  • Ç. ALTIN

    7995,93% -0,37