Reklam
GÜNDEM 18.05.2026 11:33:00 0
İnegöl’de Doğa Severler 19 Mayıs Ve Gençlik Haftası İçin Yürüdü

İnegöl’de Doğa Severler 19 Mayıs Ve Gençlik Haftası İçin Yürüdü

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da içerisinde barındıran Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında İnegöl’de Pazar günü doğa yürüyüşü düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da içerisinde barındıran Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında İnegöl’de Pazar günü doğa yürüyüşü düzenlendi.

İnegöl’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın da içerisinde bulunduğu Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, bu yıl da yapıldı. Doğa severler, zaman zaman yağmurun serinlettiği günde, İnegöl’ün eşsiz doğasını keşfederek keyifli bir gün geçirdi.

Doğa yürüyüşü 17 Mayıs Pazar günü İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) organizasyonuyla İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü iş birliğinde düzenlendi. Doğaseverlerin İnegöl’ün eşsiz doğasıyla kucaklaşma fırsatı bulduğu doğa yürüyüşü, 11 kilometrelik Hocaköy-Sarıpınar-İsaören parkurunda Kıran-Fevziye parkurunda gerçekleştirildi. Doğaseverler otobüslerle merkezden yürüyüşün başladığı Hocaköy bölgesine götürüldü. 11 kilometrelik kolay parkurun startı buradan verildi. İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel’de doğa severlerle birlikte yürüyüşe katıldı. Vatandaşlar bu etkinlikle İnegöl’ün eşsiz doğasını keşfetme imkanı buldu. Zaman zaman yağmurla serinleyen doğaseverler, İnegöl’ün eşsiz yeşillikleri arasında adeta keşif yaptı. Hocaköy’den başlayan yürüyüş, Sarıpınar üzerinden devam edip İsaören’de son buldu. Yürüyüş sırasında İnegöl Belediyesi tarafından katılımcılara ikramlarda da bulunuldu.

Reklam

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöllü Sporcular Bu Hafta 2 Farklı Ülkede Türkiye’yi Temsil Edecek

Başkan Vekili Biba ahileri ağırladı

İnegöl Belediyesi’nden Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi’ne Semt Sahası

İnegöl Belediyesi’nden Yeni Mahalle’ye Yeni Semt Sahası

Nedim İncebay! “Mesele Geçmişi Tartışmak Değil, İnegöl’ü Yeni Döneme Hazırlamak”

İTSO Dış ticaret istihbarat merkezi 15 eylül’de hizmete başlıyor

  • BIST 100

    13993,51%-1,70
  • DOLAR

    48,63% 0,04
  • EURO

    56,21% 0,03
  • GRAM ALTIN

    6715,34% -0,06
  • Ç. ALTIN

    10723,78% 0,42