İnegöl’de binlerce kaçak tütün operasyonu
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İnegöl’de düzenlenen operasyonda on binlerce kaçak sigara ve yüklü miktarda tütün ele geçirildi. Bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı’nın kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında, KOM Şube Müdürlüğü ile İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir şüpheliye ait ev ve işyerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda; 15 bin 380 adet paketlenmiş içime hazır sigara, 8 bin 400 adet sarı filtreli sigara, 8 bin 800 adet boş makaron ve 22 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli hakkında adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.
Mustafa durmuş spekülasyonlara noktayı koydu : “algıyla değil, gerçeklerle konuşuyoruz; bursa çevre otoyolu ücretsiz kalacak”
İnegöl Gastronomi Festivali’nin İkinci Gününde Şeflerden Lezzet Şovu
İnegöl Gastronomi Festivali’nde Lezzet Şöleni: İnegöl Mutfağı Türkiye Vitrinine Çıktı
İnegöl’den Afrika’ya 7,4 milyon dolarlık enerji ihracatı
İHH Bursa şubesi’nden 5 bin çocuğa kırtasiye desteği
Weltew Home, 30. Yılında İnegöl Mobilyasını CIFF Şanghay’da Dünyayla Buluşturuyor
-
BIST 100
14012,42%0,57
-
DOLAR
48,38% 0,22
-
EURO
56,12% -0,25
-
GRAM ALTIN
6898,04% -0,74
-
Ç. ALTIN
10908,86% -1,14


