YAŞAM 18.02.2025 16:38:00 0
İnegöl Belediyesi’nden Şiir Ve Anılar Gecesine Davet

İnegöl Belediyesi’nden Şiir Ve Anılar Gecesine Davet

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Kent Konseyi iş birliğinde 21 Şubat Cuma akşamı İnegöl’e dair yazılmış şiir ve anıların seslendirileceği “Şiir ve Anı Gecesi” düzenlenecek. Kent Müzesi salonunda yapılacak programa tüm ilçe halkı davet

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Kent Konseyi iş birliğinde 21 Şubat Cuma akşamı İnegöl’e dair yazılmış şiir ve anıların seslendirileceği “Şiir ve Anı Gecesi” düzenlenecek. Kent Müzesi salonunda yapılacak programa tüm ilçe halkı davet edildi.

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Kent Konseyi, şehrin geçmişi ile geleceği arasında köprü kuracak ve mazinin yad edileceği özel bir gece hazırladı. 21 Şubat Cuma akşamı 20.00’da İnegöl Kent Müzesi konferans salonunda İnegöl’e dair yazılmış şiirler ile geçmişin hatıralarını yaşatan anıların yeniden hayat bulacağı “Şiir ve Anılar Gecesi” düzenlenecek.

Araştırmacı Yazar Turhan Şahin’in anlatıcı olarak yer alacağı geceye, Volkan İhtiyar müzikleriyle eşlik edecek. Anı ve şiirlerin seslendirilmesinde ise Zafer Karataş, Mustafa Yıldırım ve Okan Recep Aydın yer alacak. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Kent Konseyi Başkanı Bülent Temelli tüm ilçe halkını programa davet etti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegölspor cehpesinde galibiyet açıklaması

İnegöl Mobilyacılar makine fuarında!

Bursa Büyükşehir'den Arıcılara Kovan Desteği

5 Sokakta Asfalt Kaplama Çalışması Yapılıyor

İnegöl’ün Keşfine Kapı Aralayan Sempozyum Tamamlandı

Spor Tırmanışta İnegöl Belediyespor Rüzgarı

  • BIST 100

    10603,67%-1,09
  • DOLAR

    41,81% -0,04
  • EURO

    48,56% -0,12
  • GRAM ALTIN

    5468,97% 1,20
  • Ç. ALTIN

    9015,83% 0,00