YAŞAM 18.02.2025 16:38:00 0
İnegöl Belediyesi’nden Şiir Ve Anılar Gecesine Davet

İnegöl Belediyesi’nden Şiir Ve Anılar Gecesine Davet

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Kent Konseyi iş birliğinde 21 Şubat Cuma akşamı İnegöl’e dair yazılmış şiir ve anıların seslendirileceği “Şiir ve Anı Gecesi” düzenlenecek. Kent Müzesi salonunda yapılacak programa tüm ilçe halkı davet

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Kent Konseyi iş birliğinde 21 Şubat Cuma akşamı İnegöl’e dair yazılmış şiir ve anıların seslendirileceği “Şiir ve Anı Gecesi” düzenlenecek. Kent Müzesi salonunda yapılacak programa tüm ilçe halkı davet edildi.

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Kent Konseyi, şehrin geçmişi ile geleceği arasında köprü kuracak ve mazinin yad edileceği özel bir gece hazırladı. 21 Şubat Cuma akşamı 20.00’da İnegöl Kent Müzesi konferans salonunda İnegöl’e dair yazılmış şiirler ile geçmişin hatıralarını yaşatan anıların yeniden hayat bulacağı “Şiir ve Anılar Gecesi” düzenlenecek.

Araştırmacı Yazar Turhan Şahin’in anlatıcı olarak yer alacağı geceye, Volkan İhtiyar müzikleriyle eşlik edecek. Anı ve şiirlerin seslendirilmesinde ise Zafer Karataş, Mustafa Yıldırım ve Okan Recep Aydın yer alacak. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Kent Konseyi Başkanı Bülent Temelli tüm ilçe halkını programa davet etti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

İHH İnegöl’den 5 bin katarakt hastasına, umut olacak kampanya

Siyer-i nebi sınavı’nda dereceye giren öğrencilere ödül takdimi

Karagöz Halk Dansları'ndan muhteşem final

İnegöl TOKİ'de özel halk otobüsü devrildi!

153 Hatlarımızdan Bizlere Dilediğiniz Zaman Ulaşabilirsiniz

İnegöl Belediyesi’nin Temizlik Filosu Yapay Zeka İle Güçleniyor

  • BIST 100

    17883,54%-0,44
  • DOLAR

    46,51% 0,02
  • EURO

    53,00% 0,31
  • GRAM ALTIN

    6021,41% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9650,40% -1,16