İnegöl Belediyesi karla mücadelede 24 saat sahada
İnegöl Belediyesi, kar yağışının şiddetini arttığı günlerde 126 personel ve 30 araçla sahada. İnegöl'de kapalı köy yolu bulunmazken, ekipler 2 vardiya şeklinde 24 saat çalışmalarını sürdürüyor.
Kar yağışının şiddetini arttırdığı İnegöl'de, özellikle yüksek kesimlerde kar kalınlığı ciddi seviyelere erişti. İnegöl Belediyesi, kar yağışının hayatı olumsuz yönde etkilememesi ve özellikle ulaşımda aksamalar olmaması adına tüm ekip ve ekipmanlarıyla sahada. Bir yandan kırsal bölgelerde bir yandan da merkezde karla mücadele çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor.
24 SAAT ARALIKSIZ MÜCADELE
İnegöl Belediyesi 126 personel ve 30 araç ile karla mücadele çalışmalarına kesintisiz şekilde devam ediyor. 2 vardiya olarak 24 saat devam eden çalışmalar kapsamında kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapılıyor. Kırsalda şuan kapalı köy yolu bulunmazken, merkezde de don olabilecek yerlerde, kavşaklarda ve özellikle eğimli arazilerde belirli aralıklarla tuzlama çalışması yapılıyor.

BUSKİ MENFEZ DESTEĞİ
Öte yandan, İnegöl Belediyesi ekipleri merkezde bir yandan da menfezlerin temizlenmesi noktasında da BUSKİ ekiplerine destek veriyor
İnegöl'de ulaşım konforu artıyor
Osb Ortaokulunda 1.100 Öğrenciye İnegölspor Forması Dağıtıldı
Doğa Kolejinden Yapay Zekâ Çağında Öğretmen Odaklı Dönüşüm
Newjoy, Çocuk Odasında Ezberleri Bozuyor: “Burası Büyüme Odası!”
İnegöl’ün Küçük Sanatçılarının Eserleri 23 Nisan Özel Sergisinde Görücüye Çıktı
İnegöl Belediyesi’nden Gençlere Avrupa Fırsatı: DiscoverEU Tanıtım Etkinliği Düzenlendi
-
BIST 100
17794,61%-0,73
-
DOLAR
44,92% 0,09
-
EURO
52,72% -0,12
-
GRAM ALTIN
6870,52% 0,89
-
Ç. ALTIN
11022,64% 0,00


