GÜNDEM 8.04.2025 16:00:00 0
İnegöl Belediyesi Hizmet Noktası Yeni Hükümet Konağında Hizmete Başladı

İnegöl Belediyesi Hizmet Noktası Yeni Hükümet Konağında Hizmete Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Tapu Müdürlüğü’nde işlem yapan vatandaşların işlerini kolaylaştırmak adına oluşturduğu hizmet noktası, Yeni Hükümet Konağında faaliyete başladı.

Bursa İnegöl Belediyesi, tapuda işlem yapan vatandaşların işlemlerini kolaylaştırmak adına Tapu Müdürlüğü’nde bir hizmet noktası oluşturmuştu. Vergi Dairesi binasında bulunan hizmet noktası, 08 Nisan 2025 tarihi itibari ile Tapu Müdürlüğü’nün Yeni Hükümet Konağına taşınmasından dolayı bugün itibariyle Yeni Hükümet Konağı 2’nci katında faaliyete başladı.

HANGİ HİZMETLER SUNULUYOR

İnegöl Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı hizmet noktasında vatandaşlar tapu iş ve işlemleri ile birlikte emlak beyanı verilebiliyor ve kredi kartı ile ödemelerini yapabiliyorlar.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa’nın geleceği, Bursalılarla şekilleniyor

Kontrolden çıkan otomobil işyerine girdi

İnegöl’de Mart Ayında Satılan Konut Sayısı Belli Oldu!

İnegöl’de 52. Mobilya Fuarı Başladı

Spor Tırmanışta İnegöllü Sporcular Derecelere Uzandı

Kurban Kesim Kursu Kayıtları Başladı

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00