GÜNDEM 29.10.2026 15:24:00 0
İnegöl Kitap Günlerinde Yazar Buluşmaları Başlıyor

İnegöl Kitap Günlerinde Yazar Buluşmaları Başlıyor

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen İnegöl Kitap Günleri, 30 Ekim Cuma günü kapılarını açıyor. 10 günlük kitap şöleninin ilk hafta sonunda birbirinden değerli yazarlar, imza günleri ve söyleşi programlarıyla o

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen İnegöl Kitap Günleri, 30 Ekim Cuma günü kapılarını açıyor. 10 günlük kitap şöleninin ilk hafta sonunda birbirinden değerli yazarlar, imza günleri ve söyleşi programlarıyla okurlarla buluşacak.

İnegöl Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği İnegöl Kitap Günleri, bu yıl 10’uncu kez kitapseverleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. 30 Ekim-8 Kasım 2026 tarihleri arasında MODEF Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek organizasyon, ilk günden itibaren birbirinden değerli yazarları konuk edecek. 10 gün boyunca devam edecek etkinlik kapsamında yazarlar, söyleşiler ve imza programlarıyla okurlarıyla buluşacak. Kitap Günleri’nin ilk hafta sonu programında Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri birbirinden farklı isimler İnegöl’de kitapseverlerle bir araya gelecek.

HAFTA SONU YAZAR PROGRAMLARI

30 Ekim Cuma günü başlayacak 10. İnegöl Kitap Günleri’nin ilk gününde, açılış töreninin onur konuğu olarak Ahmet Taşağıl ve Haşim Şahin İnegöl’de olacak. 2 yazar, aynı gün açılış sonrası düzenlenecek imza ve söyleşi programında okurlarıyla buluşacak. 31 Ekim Cumartesi günü ise İnegöl Kitap Günleri Fuar Alanında; 15.00’da Ömer Demirbağ, 16.00’da Saliha Erdim, 17.00’da Behçet Yalın Özkara sevenleriyle bir araya gelecek. İmza ve söyleşi programları yapılacak. 01 Kasım Pazar günü de; 14.00’da Altay Cem Meriç, 15.00’da Birsen Ekim Özen, 15.00’da Sevda Türküsev, 17.00’da Hatice Kübra Tongar ve yine 17.00’da Yoshinori Moriwaki Kitap Günleri Fuar Alanında kitapseverlerle bir araya gelecek.

BEŞİNCİ MEVSİM KSM’NDE 2 ÖZEL SEMİNER

Öte yandan, Saliha Erdim ile Sevda Türküsev, Cumartesi ve Pazar akşamları düzenlenecek 2 özel seminerde İnegöllülerle Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde bir araya gelecek. Cumartesi akşamı 19.00’da Saliha Erdim “Eşler Arası İyi Bir İletişimin Stratejileri” seminerini gerçekleştirecek. Pazar akşamı 19.00’da da Sevda Türküsev “Sosyal Medyanın Harcadığı Hayatlar” semineriyle İnegöllülerle buluşacak. Bu 2 seminer ücretsiz biletli olarak yapılacak.

Reklam

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl Kitap Günlerinde Yazar Buluşmaları Başlıyor

İnegöl’de Cumhuriyetin 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Yeni Parti İnegöl İlçe Başkanı Erkan Dönmez’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Yıldırım'da Ulaşım Altyapısı Güçleniyor

Yıldırım Belediyesi'nden Çocuklar İçin 'Güvenli Oyun Sokağı' Projesi

Nilüfer’de Mehmet H. Doğan Ödülü Hüseyin Köse’ye Verildi

  • BIST 100

    11165,44%0,13
  • DOLAR

    49,83% 0,00
  • EURO

    55,59% 0,06
  • GRAM ALTIN

    6449,76% -1,03
  • Ç. ALTIN

    10392,68% 0,00