GÜNDEM 3.07.2025 11:53:00 0
İHH İnegöl’den Belediye Başkanı Alper Taban’a Ziyaret

İHH İnegöl’den Belediye Başkanı Alper Taban’a Ziyaret

İHH İnegöl Temsilciliği, Belediye Başkanı Sayın Alper Taban’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde, ilçede yürütülen insani yardım faaliyetleri ve gönüllülük esaslı çalışmalar ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alper Taban, İHH’nın yalnızca bir yardım kuruluşu değil, aynı zamanda kriz anlarında arama-kurtarma, sosyal destek ve vicdani duruşuyla fark oluşturan önemli bir yapı olduğunu belirtti.
Taban, “İHH gibi değerli bir vakfın ilçemizde aktif olması bizim için bir şanstır. Hem yerelde hem küresel ölçekte yürüttükleri çalışmaları takdir ediyoruz. Belediyemiz her zaman yanlarında olacaktır” dedi.

İHH İnegöl İlçe Başkanı Turgay Demir ise Başkan Taban’a nazik ev sahipliği ve destek sözleri için teşekkür ederek şunları söyledi:
“Bizler, yönetim kurulumuz, gönüllü dostlarımız ve teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden hayrı, merhameti ve iyiliği yaymak için çalışıyoruz. Bugün İnegöl’den Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına ulaşan 1263 yetim çocuğa destek oluyoruz. İnegöl halkı her zaman hayır ve yardımlaşma konusunda öncü olmuştur. Bu nedenle bu toprakların bereketi daimdir, bereketli kalacaktır.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl’de Gençlerin Tübitak Bilim Kampı Başladı

Başkan Vekili Biba'dan 'İzci Evi ve Kamp Alanı' müjdesi

Başkan Vekili Biba, Büyükşehir ailesiyle bayramlaştı

İnegöl protokolü bayramlaştı

Bursa'nın asırlık lezzetleri aynı sofrada buluştu

İnegöl Belediyesi Vezneleri Bayram Tatilinde Açık Olacak

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00