GÜNDEM 7.08.2025 15:16:00 0
İHH İnegöl Kadın Temsilciliği, Festival Geliriyle Kamerun'da Su Kuyusu Açıyor

İHH İnegöl Kadın Temsilciliği, Festival Geliriyle Kamerun'da Su Kuyusu Açıyor

İHH İnegöl Kadın Temsilciliği, katıldıkları yerel festivalde elde ettikleri gelirle Kamerun'da temiz suya erişimi olmayan bir bölgede su kuyusu açacaklarını duyurdu.

İHH İnegöl Kadın Temsilciliği, katıldıkları yerel festivalde elde ettikleri gelirle Kamerun'da temiz suya erişimi olmayan bir bölgede su kuyusu açacaklarını duyurdu. Temsilcilik, bu anlamlı projeye katkı sağlayan tüm gönüllülere ve İnegöl halkına teşekkür etti.

Yapılan açıklamada, "Bir festivalden bir su kuyusuna uzanan bu iyilik yolculuğu, dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneğidir" denildi.

İHH'nın sadece bir yardım kuruluşu değil, aynı zamanda "insanlığın onurunu yaşatmak adına çalışan bir vicdan hareketi" olduğu belirtilirken, "Bir damla su, bir ömrü değiştirir" mottosuyla hareket edildiği vurgulandı. Temsilcilik, bu hayırlı çalışmaya destek veren herkesin yapılan iyilikte pay sahibi olduğunu belirterek, iyiliğin gücüne olan inançlarını yineledi.

Reklam

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Elektrik kablosu ile kendini astı

Bütün Şehir Seferber Oldu

Reklam

Büyükşehir'den üniversite öğrencilerine eğitim desteği

Saadet Partisi’nden Azerbaycan’a Çağrı!

Saadet Partili kadınlardan gıda sahtekarlığına tepki

İnegöl’ün Tarımsal Değerleri Bursa Tarım Fuarı’nda Tanıtılıyor

Yıldırım Belediyesi Sağanak Yağış Sonrası Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Yıldırım Belediyesi YIL-MEK Kurslarına Yoğun İlgi

  • BIST 100

    11685,84%-3,18
  • DOLAR

    49,53% 0,11
  • EURO

    55,85% 0,38
  • GRAM ALTIN

    6662,06% 0,42
  • Ç. ALTIN

    10578,26% 0,55