Dünya Kahve Günü’nde kahveler Burfaş’tan
Burfaş, 1 Ekim Dünya Kahve Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte, sosyal tesislerine gelen vatandaşlara ve kapalı çarşı esnafına gün boyu ücretsiz kahve ikram etti.
Burfaş, 1 Ekim Dünya Kahve Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte, sosyal tesislerine gelen vatandaşlara ve kapalı çarşı esnafına gün boyu ücretsiz kahve ikram etti.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Burfaş, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’ne özel bir etkinliğe imza attı. Etkinlik kapsamında, Burfaş’a ait sosyal tesislere gelen vatandaşlara ve çarşı esnafına gün boyunca ücretsiz kahve ikramında bulunuldu.
Kahvenin kültürümüzdeki yeri ve dostlukları pekiştiren yönüne dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, bu özel gün vesilesiyle vatandaşlarına keyifli bir sürpriz hazırladı. Şehrin farklı noktalarında hizmet veren Burfaş tesislerinde yapılan kahve ikramları, Bursalılar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar kahvelerini yudumlarken hoş sohbetler etme imkânı da buldu.
Dünya Kahve Günü dolayısıyla gerçekleşen ücretsiz kahve ikramı, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Etkinlikten duydukları mutluluğu dile getiren Bursalılar, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Tarihî Yenişehir Panayırı 25 Eylül'de Kapılarını Açıyor
Başkan Ercan Özel'den Yenişehir İçin Güç Birliği Mesajı
Yenişehir Belediyesi'nden Doğa Yürüyüşü Etkinliği
Mudanya'da İklim ve Enerji İçin Stratejik İş Birliği
İznik'te Ekinoks Fotoğrafçılar Maratonu Gerçekleşti
İnegölspor Başkanı Ademoğlu: “yakışan bir inegölspor izletmek için mücadele ediyoruz”
-
BIST 100
13198,84%-1,04
-
DOLAR
48,81% 0,05
-
EURO
55,88% -0,16
-
GRAM ALTIN
6828,59% 0,22
-
Ç. ALTIN
10825,77% 0,00


