GÜNDEM 29.05.2025 00:06:00 0
Doç. Dr. Ergül Halisçelik’ten gençlerle ‘sürdürülebilirlik’ üzerine sohbet

Doç. Dr. Ergül Halisçelik’ten gençlerle ‘sürdürülebilirlik’ üzerine sohbet

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, AIESEC Bursa tarafından düzenlenen ‘Proje Ortaklı Farkındalık Platformu’ programında üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek sürdürülebilirlik konusu üzeri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, AIESEC Bursa tarafından düzenlenen ‘Proje Ortaklı Farkındalık Platformu’ programında üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek sürdürülebilirlik konusu üzerine düşünce deneyimlerini paylaştı.

AIESEC Bursa tarafından gençlerin liderlik potansiyelini artırmak, firmalara marka bilinirliği kazandırmak, sosyal sorumluluklarını göstermek ve yetenekli gençlerle buluşma fırsatı sunmak amacıyla ‘Proje Ortaklı Farkındalık Platformu’ etkinliği düzenleniyor. Atatürk Kültür Merkezi Merinos Yerleşkesi’nde düzenlenen etkinliğin son konuğu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik oldu. Programda gençlerin sürdürülebilirlik üzerine sorularını yanıtlayan Doç. Dr. Ergül Halisçelik, gençlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kendisinin de 7-8 üniversitede ders vererek binlerce öğrenci yetiştirdiğini söyleyen Halisçelik, “Öğrencilerimizle sürdürülebilirlik üzerine sohbet ettik. Ben de doktora tezimi sürdürülebilir kalkınma üzerine yapmıştım. Umarım bizlerde onların kariyer planlamalarına ve yolculuklarına katkı sağlarız. Sürdürülebilirlik geleceği de baz alan kuşaklar arası bir sorundur. Bugün aldığımız veya dün almadığımız her karar bugünü ve geleceği etkiliyor. Her alanda sürdürülebilirlik üzerine çalışma yapılıyor. Gelecek nesillerin ihtiyaçlarını da heba etmeden kaynaklarımızı doğru kullanmamız gerekiyor” dedi.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Bursa Yuvam’da kayıtlar başladı

İnegöl Belediyesi’nden Güneş Enerjisiyle Örnek Tasarruf: Aylık 1.2 Milyon TL Kazanım

İnegölspor’un 2025-2026 Sezonu Fikstürü Açıklandı

İnegöl TBMM'ye damgasını vurdu

İnegöl'de Termometreler 41 Dereceyi Gördü!

Bursalılar dikkat Büyükşehir'den kritik uyarı!

  • BIST 100

    10340,01%1,70
  • DOLAR

    40,06% 0,05
  • EURO

    47,08% 0,23
  • GRAM ALTIN

    4287,53% 0,50
  • Ç. ALTIN

    6862,24% 0,59