POLİTİKA 24.03.2025 14:56:00 0
Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş

Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş'tan Sert Tepki:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen çözüm kararının onanması kararın ardından Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş bir açıklama yaparak karara sert tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen çözüm kararının onanması kararın ardından Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanı Murat Balakuş bir açıklama yaparak karara sert tepki gösterdi.

Balakuş beyanında, "Demokrasi, iktidarın kavgasız dövüşsüz el değiştirmesidir. Görünen o ki Erdoğan ve onun gerginliği, onun kaybıyla her şeyi kaybetmesiyle korkan bürokratları demokrasinin bu temel ilkesini yok saymaktadır".

Yargının bağımsızlığına yönelik endişelerin arttığını vurgulayan Balakuş, "Bu ülkenin bir asırlık maddi kazancını içtiniz, iki asırlık demokratikleşme çabasını yok etmeye çalışıyorsunuz. Ancak buna izin vermeyeceğiz" dedi.

Demokrat Parti olarak demokrasi ve adalet mücadelesinden asla vazgeçmeyeceklerini söyleyen Balakuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“'Eski Türkiye'de karalamaya devam eden dönemde, cüppedeki düğmenin bilen yargı mensupları, makamının kerameti sadakatinde değil liyakatinde olan bürokratlar vardı. kazandıracağız.”

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl'de gaz faciası! 1 işçi hayatını kaybetti

İnegöl’de Söz Gençlerin

Mahmut Arıkan İnegöl'e Geliyor

Tarihi Tophane Meydanı yenilendi

Çocuklara su bilinci aşılandı

Altın fiyatlarındaki dalgalanma sonrası kuyumcularda altın krizi

  • BIST 100

    16124,69%0,46
  • DOLAR

    44,35% 0,04
  • EURO

    51,39% -0,21
  • GRAM ALTIN

    6491,35% 1,81
  • Ç. ALTIN

    10945,35% 1,69