GÜNDEM 28.09.2024 12:03:00 0
CHP inegöl teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor

CHP inegöl teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal öncülüğünde, İlçe Başkanı Zemci Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İnegöl Ziraat Odası'na ve bazı köylere önemli ziyaretlerde bulundu. Z

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal öncülüğünde, İlçe Başkanı Zemci Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İnegöl Ziraat Odası'na ve bazı köylere önemli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde, çiftçilerin yaşadığı zorluklar ve köylerdeki altyapı sorunları ele alındı.

CHP’li heyet, ilk olarak İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ile bir araya gelerek, İnegöl çiftçisinin sorunlarını dinledi. Görüşmede, gübre ve mazota gelen zamların çiftçiyi zor duruma soktuğu, üretilen ürünlerin maliyetin altında satılması nedeniyle çiftçinin zarar ettiğine dikkat çekildi. Milletvekili Orhan Sarıbal, "Çiftçinin her zaman desteklenmesi gerekiyor. Bu yıl da üretici, ürünlerini maliyetinin altında satmak zorunda kaldı ve ciddi mağduriyetler yaşadı. Ürünlerini yollara döken çiftçinin yüzü gülmüyor, biz de onların sesi olmaya devam edeceğiz," dedi.

Ziraat Odası ziyaretinin ardından Turgutalp, Fevziye ve Elmaçayır köylerine giden CHP heyeti, bu köylerde BUSKİ’nin çalışmalarını yerinde inceledi. Köy muhtarları ve halkla bir araya gelen heyet, köylerin yol sorunları ve kış aylarına girmeden bu sorunların çözülmesi gerektiği taleplerini dinledi. Vatandaşlar, özellikle yolların yapılması için destek talep ederken, CHP’li heyet bu konuda çözüm için çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

 


1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl'de park halindeki motosikleti böyle çaldı

İnegöl İlçe Stadyumu'nun İsmi değişti!

Bursa Büyükşehir İtfaiyesi’nden gerçeği aratmayan tatbikat

CHP inegöl teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor

İnegöllüler dikkat su kesintisi var

CHP'den Ak Prati'ye cevap!

  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64