YAŞAM 19.04.2024 20:21:00 0
Bursa

Bursa'da yaralı leyleğe jandarma şefkati

Bursa'nın Mudanya İlçesinde Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bulunan yaralı leylek tedavisinin yapılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa 2. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Bursa'nın Mudanya İlçesi Hasköy Mahallesi Göleti civarında Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi sırasında bir leyleğin yaralı olduğu tespit edildi.


 

Bursa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri tarafından sol ayağının kırıldığı tespit edilen yaralı leylek; derhal koruma altına alınarak ekipler tarafından tedavisinin yapılması ve yaralı olduğu süre zarfında koruma altına alınması maksadıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa 2. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.


 

 


 

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl'de Korkunç olay!

İnegöl’ün yeni giriş kapısı açıldı! Ulaşıma konfor, ekonomiye güç

İnegöl’de Şehitler İçin Kur’an, dua ve Mevlit Programı

Özel İnegöl Okyanus Koleji Fark Yarattı

Fransız dans ikilisi, Bursa’da sahne aldı

İnegöl Giriş Kavşağı açıldı

  • BIST 100

    10922,86%-0,52
  • DOLAR

    42,43% 0,16
  • EURO

    48,91% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5537,05% -0,30
  • Ç. ALTIN

    9229,23% -0,08