Bursa'da kayıp alarmı ekipler günlerdir arıyor
Bursa’nın Zeyniler Köyü civarında, 8 Ocak’ta kaybolan 45 yaşındaki zihinsel engelli bir vatandaş için başlatılan arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Son olarak teleferik bölgesindeki güvenlik kameralarında görülen kayıp vatandaş, üzerinde haki renk mont ve eşofman ile dikkat çekiyor.
Kayıp İhbarı Üzerine Çalışmalar Başlatıldı
Vatandaşın kaybolduğu ihbarı üzerine, AFAD öncülüğünde geniş kapsamlı arama kurtarma operasyonu başlatıldı. Arama çalışmaları ilk olarak Uludağ oteller bölgesi, Sarı Alan ve Bayraktepe Çeşmesi civarında yoğunlaştırıldı. Ekipler, zorlu kış şartlarına rağmen bölgeyi karış karış taramaya devam ediyor.

İHH'da arama faaliyetlerine katıldı
8 Ocak'ta bu yana kayıp olarak her yerde aranan Necmettin Sönmez'in bulunması için ekipler bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Arama faaliyetlerine İHH İnegöl Arama Kurtarma ekipleri de katıldı. Ekipler her yerde şahsı arıyor. 10 gündür haber alınamayan Necmettin Sönmez'in bulunması için ekipler çalışmalarına hız verdi. Ancak şuana kadar yapılan aramada kayıp olan şahsa ulaşılamadı.

Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülü Başvuruları Başladı
Nilüfer Belediyesi'nden Kaldırım İşgallerine Karşı Denetim
Alanyurt Bölgesinde Kaldırım ve Parke Taşı Çalışmaları Devam Ediyor
İnegöl Belediyesi'nden Sayıştay Denetiminde Olumlu Görüş
Osmangazi'de Meme Kanseri Farkındalığı İçin Anlamlı Buluşma
Bursa'da Karagöz Geleneği Gelecek Nesillere Aktarılıyor
-
BIST 100
11116,99%-0,92
-
DOLAR
49,73% 0,17
-
EURO
55,70% -0,15
-
GRAM ALTIN
6389,87% -0,53
-
Ç. ALTIN
10322,22% -0,55

