GÜNDEM 3.03.2026 23:36:00 0
Bursa

Bursa'da kadın dayanışması

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bursa Kent Konseyi tarafından düzenlenen keçe atölyesine katılan kadınlar, el emekleri ile çeşitli süs eşyaları hazırladı.

 Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bursa Kent Konseyi tarafından düzenlenen keçe atölyesine katılan kadınlar, el emekleri ile çeşitli süs eşyaları hazırladı.

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde gerçekleştirilen atölye çalışmasında, keçe kumaşlar, renkli iplikler, düğmeler ve süsleme malzemeleri kullanılarak birbirinden renkli ürünler hazırlandı. Kadınların dayanışma ve ortak üretim gücünü bir kez daha ortaya koyan ürünler, 8 Mart Pazar günü yapılacak yürüyüşte kullanılacak.

Kadın mücadelesinin simgeleriyle zenginleştirilen çalışmalarda katılımcılar hem kendi tasarımlarını oluşturdu hem de fikir alışverişinde bulunarak kolektif üretim deneyimi yaşadı. Keyifli vakit geçiren ve ortak bir amaç doğrultusunda üretmenin mutluluğunu paylaşan kadınlar, düzenlenen etkinlik dolayısıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ve Bursa Kent Konseyi’ne teşekkür etti.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl'de ulaşım konforu artıyor

Osb Ortaokulunda 1.100 Öğrenciye İnegölspor Forması Dağıtıldı

Doğa Kolejinden Yapay Zekâ Çağında Öğretmen Odaklı Dönüşüm

Newjoy, Çocuk Odasında Ezberleri Bozuyor: “Burası Büyüme Odası!”

İnegöl’ün Küçük Sanatçılarının Eserleri 23 Nisan Özel Sergisinde Görücüye Çıktı

İnegöl Belediyesi’nden Gençlere Avrupa Fırsatı: DiscoverEU Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

  • BIST 100

    17794,61%-0,73
  • DOLAR

    44,92% 0,09
  • EURO

    52,72% -0,12
  • GRAM ALTIN

    6870,52% 0,89
  • Ç. ALTIN

    11022,64% 0,00