GÜNDEM 21.04.2025 14:25:00 0
Bursa’da ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’

Bursa’da ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından birbirinden renkli programlarla hazırlanan ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın büyük bir coşkuyla yaşanmasını sağlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından birbirinden renkli programlarla hazırlanan ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın büyük bir coşkuyla yaşanmasını sağlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ‘Onların gülüşü, hepimizin yarını’ teması ile hazırladığı zengin program içeriğiyle kutluyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’, çocukların keyifli zaman geçirmeleri amacıyla birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Şenlik, 23 Nisan Çarşamba günü saat 13.30’da Çarşıbaşı’dan Atatürk Stadyumu Kütüphanesi’ne yapılacak kortej yürüyüşüyle başlayacak.

Merinos Parkı’nda oluşturulan şenlik alanında ise çocukların eğlenceli bir gün geçirmeleri için birbirinden renkli programlar hazırlandı. Saat 14.00 ile 19.00 arasında düzenlenecek olan şenlikte, ‘Minik Adımlar Koşusu’, gösteriler, atölye çalışmaları, sahne şovları ve oyun alanları ile keyifli vakit geçirecek olan çocuklar, ‘Eski Moda Çocuk’ konseri ile bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan ettiğini hatırlatarak, çocuklara yönelik ilk ve tek bayram olması bakımından da dünyaya örnek olduğunu söyledi. 23 Nisan’da çocukları gülümsetmek için dolu dolu bir şenlik programı hazırladıklarını belirten Başkan Bozbey, "Eğlence ve kahkahanın bir an bile durmayacağı bu özel ve renkli şenliğe aileleri ile birlikte tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Çünkü onların gülüşü, hepimizin yarını" dedi.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

İnegöl’de Yeni Sokaklar Açılıyor, Ulaşıma Konfor Geliyor

Çocuklar İnegöl’de sanatla eğleniyor, öğreniyor

Başkan Bozbey: 10 bin futbol sahası kadar alanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz

Büyükşehir’den yangın bölgesinde sağlık hizmeti

İnegölspor'un 2025-2026 Fikstürü Belli Oldu

İnegöl'de Feci Kaza: Hafif Ticari Araç Tırın Altına Girdi, 2 Yaralı

  • BIST 100

    10545,91%0,56
  • DOLAR

    40,58% 0,01
  • EURO

    46,92% 0,10
  • GRAM ALTIN

    4342,83% 0,07
  • Ç. ALTIN

    6952,68% 0,00