Borç yapılandırmada ilk iki taksit ödemesi için bugün son gün!
Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk ve ikinci taksit tutarlarını bugün ödemeleri gerekiyor.
Borç yapılandırmasında başvuru süresi 3 Temmuz'da sona ermişti. Yapılandırılan borçlar, tercihe göre peşin veya aylık dönemlerle azami 48 aya kadar taksitler halinde ödenebiliyor. Yapılandırılan borçların peşin ödenmesi için tanınan süre ise bugün doldu. Taksitle ödemeyi tercih edenlerin, birinci ve ikinci taksit ödemelerini bugün yapmaları gerekiyor. Cumhurbaşkanı Kararı ile ilk taksit ödeme süresi uzadığından birinci ve ikinci taksitler aynı sürede ödenecek.
Ödemelerin, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet adresi "www.gib.gov.tr"den, İnteraktif Vergi Dairesi ve GİB Mobil uygulamalarından da yapılabileceği bildirildi.
Kemalpaşa Mahallesinde Yeni Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor
İnegöl Belediyesi’nden Ağaç İşleri Sanayisine 127 Araçlık Ücretsiz Otopark
Plajlar yaza hazır hale getiriliyor
İnegöl Mobilyası Vitrine Çıktı
Weltew Home, MODEF EXPO’da Tasarım Vizyonunu Yeni Koleksiyonlarıyla Sergiliyor
Başkanvekili Biba: İnegöl mobilyası dünya çapında bir başarı hikayesi
-
BIST 100
17663,96%0,53
-
DOLAR
44,86% 0,25
-
EURO
52,90% 0,08
-
GRAM ALTIN
6901,01% 0,14
-
Ç. ALTIN
11053,03% 0,00


