GÜNDEM 27.10.2025 17:03:00 0
Başkan Bozbey açıkladı: 28-29-30 Ekim

Başkan Bozbey açıkladı: 28-29-30 Ekim'de su kesintisi yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, son yağışların etkili olması sayesinde 28-29-30 Ekim tarihlerinde su kesintisi yapılmayacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, son yağışların etkili olması sayesinde 28-29-30 Ekim tarihlerinde su kesintisi yapılmayacağını açıkladı.

Yaşanan iklim değişikliği ve kuraklık sonucu su kaynaklarının azalması ve baraj doluluk oranlarının kritik seviyeye düşmesi sebebiyle planlı su kesintilerinin yapıldığı Bursa’da, son yaşanan yağmurlar yüzleri gülümsetti.

“Su seviyesinin yükselmesiyle kesintiyi ortadan kaldıracağız”
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, su kesintilerinde duyarlılık gösteren Bursalılara teşekkür etti. Büyük bir sorumluluk örneği göstererek tasarrufla ilgili yapılan su kesintilerine vatandaşların destek verdiğini belirten Başkan Mustafa Bozbey, “3 gün boyunca mevcut yağan yağmurlardan kaynaklı biraz olsun barajımıza gelen suda hareketlilik gözlemledik. Bunun sonucunda da 3 gün boyunca su kesintilerini kaldırıyoruz. 28, 29 ve 30 Ekim günlerinde su kesintisi olmayacak. 30 Ekim’de tekrar arkadaşlarımızla birlikte değerlendirme yapacağız. Bursalıların tasarrufuyla birlikte bir değerlendirme sonucu ortaya çıkacak. Böylece inanıyorum ki yağmurun da yağması ve barajlarımızdaki su seviyesinin de yükselmesiyle kesintiyi ortadan kaldıracağız” dedi.

“Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum”
Yeterli yağış olmaması halinde Bursalıları düşünerek aralıklı olarak su kesintilerine devam etmek zorunda kalacaklarını dile getiren Başkan Bozbey, “Elbette isteğimiz bu değil. Ancak halkımızı düşünerek bunu yapmaya çalışıyoruz. Su kesintisi olmayan bu süreçte, daha önce olduğu gibi hemşehrilerimizin su tasarrufu konusunda göstereceği hassasiyet, göstereceği duyarlılık son derece anlamlı olacaktır. Tüm hemşehrilerime yapmış oldukları ve yapacakları tasarruf ve bu süreç içerisinde bize gösterdikleri anlayıştan ötürü de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

1 ay boyunca her gün 2 bin 500 kişiye köfte ekmek

Elektrik kablosu ile kendini astı

CANAN KARATAY İNEGÖL'DE

Bütün Şehir Seferber Oldu

Kemalpaşa Mahallesinde Yeni Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor

İnegöl Belediyesi’nden Ağaç İşleri Sanayisine 127 Araçlık Ücretsiz Otopark

Plajlar yaza hazır hale getiriliyor

İnegöl Mobilyası Vitrine Çıktı

Weltew Home, MODEF EXPO’da Tasarım Vizyonunu Yeni Koleksiyonlarıyla Sergiliyor

Başkanvekili Biba: İnegöl mobilyası dünya çapında bir başarı hikayesi

  • BIST 100

    17571,68%-0,14
  • DOLAR

    44,76% 0,04
  • EURO

    52,74% 0,04
  • GRAM ALTIN

    6919,51% 0,40
  • Ç. ALTIN

    11053,03% -0,30